Helsingin parhaat kirpparit

Guesss

Kootaan tänne parhaaksi koettuja kirpputoreja Helsingistä  (miksei myös muualta)

Kirpun tori: ei tungosta, halpoja koruja vaatteita ja merkkitavaraa. Löysin sieltä tänään sadan euron arvoisen aidon Guessin laukun naurettavan halvalla, yhteen pöytään jäi vielä toinenkin! Näin myös marimekkoa sun muuta. Helppo saapua paikalle ratikalla

Valtteri: ehkä jo ylikehuttu, hyvää tavaraa silloin jos mahtuu katsomaan.

Muita kokemuksia? kokemuksia myös puistokirppareista? ja parhaat löytönne?

Kommentit (2)

Beebee

Kävin äskettäin Kallion puistokirppiksellä, sieltä löytyi tosi kivoja juttuja nuoreen makuun. Vähän perinteisempää (lue: mummompaa) riepua löytyy Roobertinkadun Uffasta ja Fidasta. Lisäksi Hakaniemen UFF on tosi kiva paikka!

Vierailija

Mä olen löytänyt Kallion puistokirppikseltä mummompaakin kamaa, onneksi! :-) Ja tosi halvalla - ihmiset on selvästi liikkeellä vanhalla kunnon kaikki pois -meiningillä. Valtterissa on ihan sattuman päälle, mitä löytää, joskus ihan hyvääkin settiä. Fidasta ja UFFista hipsterinmokomat taitaa viedä kaiken kiinnostavan alta aikayksikön ja hinnat alkaa olla jo vähän epäkirpparimaisia. Kenkiä käyn kuolaamassa mm. Fredan Amadossa ja Kauniissa Veerassa Albertinkadulla. Niissä toki hinnat korkeammat ihan sillä perusteella, että kengätkin on laadukkaampia. Nuo taitaa kyllä olla enemmän Secondhand- kuin kirppariosastoa. Facebookissa on tietty hyviä kirppiksiä myös, vähän joka lähtöön. Säästyy näppärästi hyötyliikunnalta kun pistää ostaa naputellen. Voikohan niitä sitten laskea Helsingin kirppareiksi? :-)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat