Hohtopuuterin ja poskipunan käyttö

Seuraa 
Liittynyt29.5.2012

Mietin tässä, josko ostaisin hohtopuuterin, mutta en oikeastaan tiedä miten sitä tulisi käyttää... Kuin tavallista puuteriako? Ihoni punoittaa kesät talvet (couperosa) sekä rasvoittuu hyvin helposti (kaikkialta). Mikä olisi oikea sävy? Entä poskipuna, tehostaako se vain poskien punaisuutta?

Kommentit (2)

Pink Skinny Jeans

Moikka!

Tarkoitat varmaan hohtopuuterilla eräänlaista korostusväriä, "highlighteriä". Sitä sipaistaan kasvojen korkeimpiin kohtiin nappaamaan valoa ja antamaan kuulautta kasvoille. Highlighteriä voidaan käyttää kulmaluulla (kulmakarvan alla), poskipäillä (poskipunan yllä), nenän varressa ja amorinkaarella ylähuulen päällä.

Hohtopuuteri on tarkoitettu korostamiseen, ei peittämiseen, joten tummat silmänaluset ja punoittavat kohdat kannattaa kiertää!

Käytätkö meikkivoidetta tai peiteväriä tasoittamaan ihon väriä? Kaikki meikki näyttää paremmalta tasaisella pohjalla. Poskipunan lisääminen jo valmiiksi punoittaville kasvoille ei kuulosta hyvältä idealta. Tämä on tätä naisten logiikkaa - ensin peitetään punaisuutta ja sitten lisätään poskipunaa heh :-) Sillä tavalla meikki kuitenkin näyttää paremmalta ja huolitellummalta.

paukkujyvä
Seuraa 
Liittynyt29.5.2012

Tarkoitan siis sellaisia puuterikuulia, jotka eivät ole mattaisia, vaan niissä on kiiltoa. Käytetäänkö tuota hohtopuuteria talvisin lainkaan?

Ihoni on melko tasainen, pelkkä meikkivoide melkeinpä riittää ihon tasoittamiseen. Se voisi kyllä olla hieman peittävämpää, niin punaisuus ei ehkä sillon puskisi niin paljoa läpi?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat