Vapaaottelun peruskurssi alkaa OULUSSA maanantaina 13.08.2012

KBT-tiedotus

Kickboxing Team aloittaa VAPAAOTTELUN peruskurssin Oulussa maanantaina 13.08.2012.

Vapaaottelun peruskurssi kestää 2 kuukautta ja sen hinta on 100€. Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilla etuhintaan 55€ (OAMK ja YO). Peruskurssi alkaa maanantaina 13.08.2012 KBT Fight Centerissä (Uusikatu 35). Kurssille otetaan harjoittelijoita 12.09.2012 asti ja harjoituksissa saa käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa.

Peruskurssin tavoiteena on opettaa vapaaottelun perusteita pystyssä ja matossa sekä kohentaa yleiskuntoa. Aikaisempaa kamppailulajitaustaa ei tarvita eikä erityisiä kuntovaatimuksia ole. Kurssille tulevalla on oltava puhdas rikosrekisteri. Varustukseksi riittävät t-paita sekä verkkarit tai shortsit. Myös vesipullo on syytä ottaa mukaan. Ikäraja on 13 vuotta.

Kickboxing Team on Oulun menestynein vapaaotteluseura, joka on sekä Suomen Vapaaotteluliiton että Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsen. Valmennamme kansainvälisen tason ottelijoita ja samalla takaamme mukavat, haastavat ja hikiset treenit jokaiselle harrastajalle, oli tämä kilpailija tai ei. Vähempi ei riitä!

Harjoitukset
Harjoitukset pidetään Oulun keskustassa, Uusikatu 35:ssä sijaitsevassa KBT Fight Centerissä ja harjoitusajat ovat:

Maanantai 19.30 - 20.45
Keskiviikko 19.30 - 20.45

Ohjaajat

Kääpiösarjan menestynein suomalainen ammattilaistason vapaaottelija, Heikki ”The Dog” Tiilikka.

Kickboxing Teamin päävalmentaja Leif ”Lepa” Stenius, joka on harjoitellut vapaaottelua 1990-luvulta alkaen ja osallistunut mm. Heikki Tiilikan ja Joni Kyllösen valmennukseen. Hän on myös kokenut ottelija ja valmentaja sekä nyrkkeilyssä että potkunyrkkeilyssä.

Amatöörivapaaottelija Jussi Tervo.

Lisätietoja
Leif "Lepa" Stenius 0400-585287
info @ kickboxingteam . com

Linkeistä lisätietoa
Kickboxing Team ry:
http://www.kickboxingteam.com/

Suomen Vapaaotteluliitto:
http://www.vapaaottelu.fi/

TERVETULOA MUKAAN OULUN MENESTYNEIMPÄÄN SEURAAN!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat