Potkunyrkkeilyn peruskurssi alkaa OULUSSA tiistaina 14.08.2012

KBT-tiedotus

Kickboxing Team aloittaa potkunyrkkeilyn peruskurssin Oulussa tiistaina 14.08.2012.

Potkunyrkkeilyn peruskurssi kestää 2 kk ja sen hinta on 100€. Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilla etuhintaan 55€ (OAMK ja YO). Peruskurssi alkaa tiistaina 14.08.2012. KBT Fight Centerissä, osoitteessa Uusikatu 35. Kurssille otetaan harjoittelijoita 13.09.2012 asti ja harjoituksissa saa käydä kaksi kertaa ilmaiseksi kokeilemassa.

Peruskurssin tavoiteena on opettaa potkunyrkkeilyn perustekniikkaa sekä kohentaa yleiskuntoa. Aikaisempaa kamppailulajitaustaa ei tarvita eikä erityisiä kuntovaatimuksia ole. Kurssille tulevalla on oltava puhdas rikosrekisteri. Varustukseksi riittävät t-paita sekä verkkarit tai shortsit. Myös vesipullo on syytä ottaa mukaan. Nuorisotyön tukemiseksi olemme laskeneet ikärajan 13 vuoteen. Erot fyysisessä kehityksessä huomioidaan kuitenkin harjoittelussa. Peruskurssilla ei oteta kovaa kontaktia pariin ja fyysistä voimaa edellyttävissä harjoituksissa parit jaetaan koon, iän ja sukupuolen mukaan.

Kickboxing Team on Pohjois-Suomen menestynein potkunyrkkeilyseura, joka valmentaa kansainvälisen tason ottelijoita. Kilpaileminen EI OLE seurassa kuitenkaan pakollista ja takaamme mukavat, haastavat ja hikiset treenit jokaiselle harrastajalle, oli tämä kilpailija tai ei. Vähempi ei riitä!

Harjoitukset
Peruskurssin harjoitukset pidetään KBT Fight Centerissä (Uusikatu 35) ja harjoitusajat ovat:

Tiistai 20.00 - 21.15
Torstai 20.00 - 21.15

Ohjaajat
Ohjaajana kurssilla toimii Kickboxing Teamin päävalmentaja Leif ”Lepa” Stenius 2.dan, joka on Pohjois-Suomen ainoa potkunyrkkeilyn mustan vyön haltija, potkunyrkkeilyn suomenmestari täyskontaktissa vuodelta 2003, useiden suomenmestarien valmentaja ja Potkunyrkkeilyliiton virallinen ohjaajakouluttaja. Apuohjaajina toimivat Kickboxing Teamin kansainvälisen tason ottelijat.

Lisätietoja sekä ilmoittautumiset
Leif "Lepa" Stenius 0400-585287
info @ kickboxingteam . com

Linkeistä lisätietoa
Kickboxing Team ry:
http://www.kickboxingteam.com/

Suomen Potkunyrkkeilyliitto:
http://www.kickboxing.fi/

Peruskurssilaisen tietopaketti Word-tiedostona:
http://kickboxingteam.com/img/Peruskurssiopas3.doc

24 hyvää syytä valita Kickboxing Team!
http://www.kickboxingteam.com/forum/viewtopic.php?t=557

HUIPPUTASON VALMENNUS - MAAILMANLUOKAN MENESTYS!

TERVETULOA MUKAAN!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat