Laguna

Kommentit (2)

marielle

Heippa Madde! :) Tykkään blogistasi paljon ja sulla on ihana tyyli :)

Ajattelin kysyä kun siellä Losissa asut, että koetko mitään ulkonäköpaineita siellä? Kun sehän taitaa olla aikamoinen botoxin ja silareiden yms kehto. Kuinka helppoa on olla oma itsensä siellä? Onko paineita olla laiha ja kaunis? (Oletkin kyllä kertonut täällä, että olet luonnostasi hoikka :)). Olen vain kuullut, että noi piikit yms. ovat siellä ihan arkipäivää ja ihmetellään jos jotain itsessään ei ole korjauttanut. En kysele pahalla enkä missään nimessä sen takia, että ajattelisin, että sun pitäisi ottaa silarit yms.! Luonnollisuus on kaunista ja sä olet Madde superkaunis!!! :) Ihanaa kesää sinne Losiin :)

Vierailija

Heiii vaan sinnekin!

Hih ja totta puhut, täällä tosiaan kauneusleikkaukset ovat aivan jokapäiväinen juttu. Useammalla tuntemallani ihmisille on suurenneltu rintavarustusta tai leikelty nenää. 

Täällä oikeastaan on muutama erityyppinen kauneusihanne, toinen on juuri tuollainen kuvailemasi silarityyppinen nainen ja toinen on taas urheilullinen, luonnollinen, ja hieman surffarityyppinen naisihanne. Heh ja tosiaan itse kuulun tähän jälkimmäiseen ryhmään. Eli en ole kokenut ulkonäköpaineita, muutenkin kyllä suhtaudun yleisesti tähän asiaan aika rennosti. Minusta on mukava myös olla muualta kuin täältä kotoisin ja olla edes hiukan erinäköinen kuin kaikki muut. 

Ja kiitos ihana kauniista sanoistasi. <3 Kauneus on aina katsojan silmissä;) 

Ihanaa kesää myös sinulle!!!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat