Klamydia vai täh?

Hmmm

Elikkäs joku kuukausi sitten minulla todettiin klamydia. Sain lääkkeet ja otin ne heti niinkuin kuului.(4tablettia). kuitenkin harrastimme poikaystäväni kanssa seksiä samalla viikolla kun otin ne ja kumi meni rikki(ei kumminkaan ehtinyt tulla sisälle). 

nyt alavatsaa on eilen ja tänään vihlonut, ja vasenta munasarjaa myös. ja päätä kanssa vähäsen. mietin että tuliko tauti takaisin vai voisiko olla vaikka raskaana?

menkat kyllä tulivat, mutta ne kestivät vajaan viikon, melkein joka pv tuli vaan vähän vuotoa. ja alkoivat pari päivää aiemmin

Kommentit (2)

Sussu

Klamydia sulla ainakin mahdollisesti on, koska ei ole ehtinyt hoitua pois ja onko poikaystäväsi tartuntaa edes hoidettu? Voit olla myös raskaana ja  klamydiatartunta yhdessä raskauden kanssa ei ole hyvä yhtälö! Terkkarissa raskaana olevilta tutkitaan klamydiatartunta neuvolakäynnin yhteydessä, mutta jos et halua pitempään mietiskellä/pelätä- tee raskaustesti ja tilaa netistä testaaitse.fi klamydiatesti! Se on yhtä luotettava kuin terkkarissa tehty testi, kun käyttävät yliopistollisen sairaalaan labraa pissasi tutkimisessa!! Jos saat positiivisen, voit hakea reseptin ja hoitaa taudin pois.

Sitten kun nuo tulokset tiedät, niin pystyt miettimään mitä seuraavaksi!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat