Lässähtänyt seksielämä parisuhteessa

raisla

Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä kohta kuusi vuotta, niistä kaksi vuotta saman katon alla. Oikeastaan melkein heti, kun yhteen muutimme, seksistämme tuli tylsää. Ja sitä alkoi olla huomattavasti harvemmin kuin ennen. Me kumpikaan emme jaksa panostaa rakasteluun. Ennen tykkäsin suudella paljon seksin aikana ja kokeilla kaikenlaisia asentoja. Nykyään haluan vain äkkiä hommat hoidetuksi, mies tulee takaapäin samalla kun hoitelen vibraattorilla klitoriksen. Sellainen intiimiys ja hellyys on kadonnut.

Olemme kaiketi joutuneet jonkinlaiseen kierteeseen. Seksiä on harvemmin, mikä johtaa siihen, että niinä harvoina kertoina mieheni on niin kiihottunut että hänen täytyy jatkuvasti pidätellä tulemistaan, jolloin hän ei pysty keskittyä mihinkään muuhun. (Olen pyytänyt että hän vaikka purkaisi itseään runkkaamalla vähän useammin, niin seksistä voisi tullakin jotain, mutta todellisuudessa hänestä ei ota selvää, tekeekö hän sitä vai ei.) Hän suutelee suoraan sanottuna surkeasti, tuntuu lähes vastenmieliseltä. Joko hän ei liikuta huuliaan/kieltään juuri yhtään tai sitten se on sellaista järkyttävää tasatahtista vatkaamista. Hän ei ymmärrä, kun pyydän lopettamaan liian teknisen ajattelun ja keskittymään tunteeseen ja fiilikseen. En tiedä miten sekin taito on voinut unohtua. Joskus hän oli kyllä ihan hyvä.

Haluaisin taas nauttia seksistä kunnolla ja pitkään. Tällä hetkellä en pysty, ja suurimmaksi syyksi siihen koen sen, että mieheni on niin huono ja laiska. Vaikka varmasti itsessänikin on vikaa. Mutta olen yrittänyt "opettaa" miehelleni niitä juttuja, jotka hän joskus osasi. Tuntuu, että hän loukkaantuu ja lannistuu siitä, kun tajuaa etten ole tyytyväinen hänen taitoihinsa. Niin että mitenkäs sitten opetat sellaista, joka alkaa vain rypeä omassa osaamattomuudessaan?

Onko kenelläkään vastaavia kokemuksia tai neuvoja?

Kommentit (1)

norel

Hankalahan se on löytää uudestaan alun kiihkoa ja meininkiä.. :/ Väistämättä pitkässä suhteessa seksi muuttuu.

Auttaisiko, jos kirjoittaisit yksityiskohtaisesti paperille jonkun teidän seksikokemuksen, jota itse muistelet lämmöllä? Kuinka se etenee, mitä tapahtuu ja miltä se tuntuu. Voi kuulostaa hassulta, mutta jos mies vain loukkaantuu asiasta puhuttaessa, niin tämä teksti voisi herättää hänet ja auttaa häntä ymmärtämään mitä olet häneltä pyytänyt. Lisäksi voi olla hurjan seksikästä lukea tuollaista tarinaa, tuskin hän pahakseen laittaisi! :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat