Mitä mies tarkoittaa tällä??

tittidiii

Mies on sanonut joskus ettei muka ole seurustelevaa tyyppiä jne.. Jossain vaiheessa sanoi sitten kännissä, että jos haluaisi seurustella niin kyllä me seurusteltais. Eli miten tuon käsitätte? Onko tuo nyt tekosyy ettei halua olla kanssani vai jos ylipäätänsä haluaisi seurustella niin voisi hyvinkin olla kanssani vai mitä? 

Kommentit (5)

Bina
Seuraa 
Liittynyt19.7.2012

Kysy suoraan, että mikä on meidän tilanne? Ollaanko tyttö/poikaystävä vai ei? Missä me mennään? Puhu suoraan koska aintsaiset parempaa miestä. Voit vietää chilaus suhdeta niin kauan kun löydät parempaa ja dumpaat sen veks. Sä päättäät. Eli Kysy suoraan pää pystyssä.

seville

niin ja onko väliä tarkoittaako vain sinua vai ylipäätään seurustelua? jokatapauksessa mies tarkoittaa että ei halua seurustella sun kanssa. ja jos mies on tolleen sanonut pariinkin kertaan niin miksi sitten pitäisi kysyä ootteko yhessä jos mies kerta ei halua. kannattaa unohtaa ko. tyyppi

Piuppa

Yleensä tuollainen tarkoittaa sitä, että ei ole seurustelevaa tyyppiä siihen asti, ettö löytää jonkun mielestään paremman. Saattaa siis pitää sinua lähellään, mutta pitää silmänsä auki muillekin ehdokkaille.

muhvi

onpas negatiivista porukkaa täällä. kun tapasin nykyisen poikaystäväni, suhdehistoriani oli ollut hyvin kamala, pelkäsin seurustelua ja parisuhdetta kamalien kokemuksien takia. Sanoin ko. miehelle, että en halua suhdetta. mies vetäytyi seurastani huomattavasti, ei tekstaillut, soitellut, kysynyt tavataanko jne. aloin kaipaamaan tätä miestä. nyt olemme olleet 4 kk yhdessä ja kaikki on niin ihanaa. kannattaa kysyä, mistä johtuu että mies ei halua suhdetta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat