Kotona sokerointi?

tonttu15

Eli oon yrittäny pariin otteeseen tehä itse sokerointimassaa sellasella reseptillä että 1,5 dl sokeria, 1 rkl vettä, 1 rkl sitruunamehua. Ja massaahan pitäis käyttää huoneenlämpöisenä, mutta nää mun keitokset on aina ollu ihan kovia, vaikka ovat vielä vähän lämpimiä, eli joku tässä ei nyt täsmää... Oisko jollain kokeneemmalla vinkkiä tähän että mitä teen väärin?

Kommentit (4)

Vierailija
Vierailija: tonttu15

Eli oon yrittäny pariin otteeseen tehä itse sokerointimassaa sellasella reseptillä että 1,5 dl sokeria, 1 rkl vettä, 1 rkl sitruunamehua. Ja massaahan pitäis käyttää huoneenlämpöisenä, mutta nää mun keitokset on aina ollu ihan kovia, vaikka ovat vielä vähän lämpimiä, eli joku tässä ei nyt täsmää... Oisko jollain kokeneemmalla vinkkiä tähän että mitä teen väärin?

Liian vähän vettä?

http://lilly81.vuodatus.net/lue/2011/06/sokerointi-kotona

Vierailija
Vierailija
Vierailija: tonttu15

Eli oon yrittäny pariin otteeseen tehä itse sokerointimassaa sellasella reseptillä että 1,5 dl sokeria, 1 rkl vettä, 1 rkl sitruunamehua. Ja massaahan pitäis käyttää huoneenlämpöisenä, mutta nää mun keitokset on aina ollu ihan kovia, vaikka ovat vielä vähän lämpimiä, eli joku tässä ei nyt täsmää... Oisko jollain kokeneemmalla vinkkiä tähän että mitä teen väärin?

Liian vähän vettä?

http://lilly81.vuodatus.net/lue/2011/06/sokerointi-kotona

Ei missään nimessä näin! En tiedä mistä tuollaiset sokerointiohjeet on netissä lähtenyt leviämään... Määrät on oikein, mutta sokerointi ei ole mikään vahaus! Siihen ei kuulu kankaanpalat tai muut härpäkkeet. Pelkällä massalla se sokerointi hoituu. Käsin levitetään vastakarvaan ja käsin vedetään massa pois myötäkarvaan. Katsokaa vaikka jotain videota siitä, kun kosmetologi sokeroi. Siitä oppii

Vierailija

 

Vierailija: tonttu15

Eli oon yrittäny pariin otteeseen tehä itse sokerointimassaa sellasella reseptillä että 1,5 dl sokeria, 1 rkl vettä, 1 rkl sitruunamehua. Ja massaahan pitäis käyttää huoneenlämpöisenä, mutta nää mun keitokset on aina ollu ihan kovia, vaikka ovat vielä vähän lämpimiä, eli joku tässä ei nyt täsmää... Oisko jollain kokeneemmalla vinkkiä tähän että mitä teen väärin?

en noista määristä osaa sanoa, mutta jos massa on mennyt kovaksi olet ilmeisesti keittänyt liian kauan. Tee mieluummin niin, että kun massa on valmista, laita se kannnelliseen lasipurkkiin ja anna jäähtyä. Kun massa on jäähtynyt lämmitä se uudestaan vesihauteessa, jotta sokerimassa pehmenee. 

http://lilly81.vuodatus.net/lue/2011/06/sokerointi-kotona

[/quote]

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat