Savages

Kommentit (6)

E

Heh, tyhmä kysymys, mutta miten nuo Frosted Mini Wheats -murot "toimii"? Lisätäänkö niihin lämmin maito? Onko paketti jossain viileä-/jääkaapissa tai pakasteosastolla, vai onko nuo siis nimensä mukaisesti jäädytettyjä? :D

Ruokaostoksilla käynnistä vielä sellainen kysymys, että onko tuotteiden verot lisätty hintaan jo valmiiksi (niin kuin Suomessa) vai lisätäänkö se vasta kassalla?

Vierailija

Heiii, eli kylmää maitoa laitetaan sekaan. Murojen päällä on aivan kuin "jäähdytettyä" sokeria..tai suomeksi sokerikuorrute joka maistuu niin hyvältä kylmän maidon kanssa :D Ja kaikissa kaupoissa vero lisätään aina vasta kassalla. Tyhmää kun koskaan ei siis aivan tarkaan tiedä paljonko loppusumma oikein on mutta aika hyvin sitä on oppinut arvuuttelemaan. Muistaakseni vero täällä on 8,5 prosenttia. 

Tietääkseni tuo verojuttu on tarkoitusella tehty tuollaiseksi että ihmiset voivat juuri vertailla eri osavaltioiden välillä hintoja ja eri osavaltioilla on eri veroprosentit...

Vierailija

hih joo välillä on niin kiva kun vain saa nopeasti poistua kaupasta ilman että tarvitsee jonotella pitkään kassalla. :) 

Sanna-studiosmag

hmm, ai sinä et juuri pitänyt tästä leffasta...? höh... Oliver Stonen leffa ja kovia nimiä näyttäisi olevan paljon mukana. Älä pidä mua nyt julmana ihmisenä (hih.. :) ) mutta mä taidan vähän odottaakin tätä action pätkää :) Mulla on aika laaja leffamaku, ja rakastan monenlaisia elokuvia. Ja yksi monista monista suosikeista on juuri Stonen Natural Born Killers leffa.
Mutta välttämättä Kalifornian rennon auringon alla ei tuollainen mäiskintä toimikaan... En tiedä milloin tuo leffa on tulossa Suomeen, mutta sulla siellä on kyllä sekin hyvä puoli että kaikki uutuudet tulee ensiksi siellä teattereihin :) hmmm.. jälleen yksi hyvä syy lisää harkita muuttoa sinne ;-) hihh..
Ihanaa päivän jatkoa sinne puolelle palloa :D

Vierailija

:D hih en tietenkään pidä sinua julmana. :D Heh ja itsellä on aivan sama että pidän todella paljon trillereistä ja muista action-pätkistä mutta tuo leffa oli aina välillä aika raaka. Jotenkin liiankin todellinen, ehkä myöskin sen takia kun tietää että täällä suunnalla oikeasti tapahtuu tuollaista. 

Ja kyllä on aivan mahtavaa nähdä kaikki leffat suoraan kun ne tulevat ulos mutta monista huomaa että ne varmasti menevät suoraan dvd:lle Suomen markkinoilla tai eivät välttämättä tule koskana ulos ja täällä ne pyörivät teattereissa. Eli välillä aikamoista moskaa mainostetaan :D 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat