Poikaystäväni pitää itseään huonona koska en saa orgasmia!

Seuraa 
Liittynyt29.5.2011

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa 2vuotta, seksiä meillä on lähes joka päivä ja se on aivan fantastista! Mutta silti en ole koskaan saanut hänen kanssaan orgasmia, yksin saan hetkessä.

En ota siitä itselleni stressiä, mutta poikaystäväni tuntee itsensä huonoksi sängyssä koska ei saa minua laukeamaan, olen yrittänyt sanoa että se ei ole hänen vikansa.

Ollaan kokeiltu niin monia eri juttuja, että en keksi enää mitään mitä yrittää.

Ois kiva jos jakaisitte omia ajatuksia ja antaisitte vaikka vinkkejä mikä vois toimia! :)

Kommentit (9)

joooooooooo

no ootko esim näyttäny sille miten itse teet sen? tai sit ku poikaystävä hoitelee sua nii hienovaraisesti ohjailet sen kättä mistä haluat tulla kosketetuksi.

munkin poikkis pitää itseään huonona jos jonain päivänä kestää toista päivää kauemmin tai jos en saa ollenkaan silloin hän vasta onkin allapäin :(

mhs

itse tulen ainoastaan, kun minulle annetaan suuseksiä. oletteko kokeilleet ? ja siinä pystyy myös helposti ohjailemaan mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei niin hyvältä.

jassuu-
Seuraa 
Liittynyt29.5.2011

kiitoos vastauksista, ollaan me kokeilleen suuseksillä mutta ei ole auttanut.
käytiin sitten poikaystäväni kanssa ostamassa seksiliikkeestä semmoinen pieni vibra, mutta sekään ei auttanut, ja kyllä olen antanut vinkkejä kuinka saan itseni yksin tulemaan.

Ollaan kokeiltu, sitomista, pyllyseksiä ja vaikka mitä mikä vähänkin kiihottaa :)

jospa se sieltä tulee kun on tullakseen!

taina

eroottiset elokuvat voisi auttaa. ei siis porno, joka minua ainakin vain ällöttää, mutta vahva eroottisuus elokuvassa toimii usein meillä.

Chu

Minunkin mieheni ottaa ihan liikaa paineita orgasmistani. Tulen kyllä todella usein, mutta niinä päivinä jolloin en tule (come on! Seksi voi olla täydellistä ilman sitä isoa O:takin!) niin mieheni suorastaan murtuu ja pitää itseään surkimuksena. En tule joka kerta, sille ei voi mitään. Mutta nautin kuitenkin seksistä, saan siitä mahtavia viboja ja se on kiihottavaa ja ihanaa. Orgasmi on kirsikka kakun päällä mutta kyllä se koko kakku on silti tärkeämpi. Saisipa miehen jotenkin tajuamaan tuon...

Miehille orgasmi lienee niin olennainen osa seksiä että heille on jotenkin käsittämätöntä että vaikka nainen ei tule, se ei tarkoita että homma jää "kesken".
Mielestäni tärkeämpää kuin se että yritätte väkisin saada sinulle orgasmia keinolla millä hyvänsä seksin aikana, olisi saada mies ymmärtämään että naiselle seksi on paljon muutakin kuin laukeaminen ja että se ihan aikuisten oikeasti on ihanaa ilman sitä loppuhuipennustakin. Säästyisi moni nainen paineilta ja feikkiorgasmeihin sortumiselta jos miehet tämän sisäistäisivät.

vaikea

Kannattaa tehdä poikuleille selväksi, että naiset on vähän monimutkaisempia otuksia.. vaikea tyydyttää. Eikä se silti ole kenenkään vika.

bum bum bum

Tulen vain joko itsetyydytyksessä tai cunnillinguksessa eli suuseksissä, yleensä niin, että mies työntää sormensa sekä pimpsaan että peppuun ja nuolee mua samalla. Tykkään hyväillä miehen tukkaa samalla. Yleensä mies saa tehdä aika kauan töitä, että tulen enkä edes tule joka kerralla. Mulla meni poikaystävän kans 8 kuukautta seurustellen, ennenkuin olo alkoi tuntua turvalliselta uskaltaa laueta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat