Kauan teillä on parhaimmillaan kestänyt sydänsurut?

vierailija

Rakkaus tekee hirvittävän kipeää. En olis ikinä uskonut, että mikään vois tuntua näin kauheelta. Mutta kyllä näköjään voi. Tää on kestänyt jo yli viikon, enkä vieläkään oo lähelläkään sitä pistettä, että voisin vaan unohtaa sen. Mietin sitä koko ajan ja nukkumaanmeno ahdistaa. Pariin päivään pystynyt nukkumaan yksin, mutta kai se on nyt on pakko.

Kauanko teillä on parhaimmillaan kestänyt sydänsurut? En jaksais enää haikailla sellasen perään, jota en voi saada. Sattuu...

Kommentit (4)

Vierailija

Tästä on kulunut joku 3 kuukautta ja vieläkin tekee kipeää ja ajatukset harhailee ihan liian usein takaisin siihen tiettyyn :( mutta tätä mun tilannetta hankaloittaa se, että ainakin kuvittelen tässä olevan vielä vähän toivoa. Olisi paljon helpompaa jos asia olisi täysin selvä ja voisin jatkaa eteenpäin käsitellen asiaa jonka tiedän jo varmasti päättyneen.

Vierailija

Noin neljä kuukautta erosta ja olo alkaa olemaan parempi jo. Alussa muistan kuinka kauheaa oli mennä yksin nukkumaan ja herätä yksin, ja vielä pahempaa asiasta teki se, että asuimme edelleen miesystäväni kanssa saman katon alla, mutta hän huteli ties missä.. Sitten kun pääsimme muuttamaan erillemme niin asiat alkoivat sujumaan :) Sai oman kodin ja tehtyä siitä omanlaisen. Alussa sitä mietti niin etteikö vielä voisi yrittää, mutta koska toinen halusi olla sinkku nii ei mitään mahtanut. Itse sitten päätin myös että jos toinenkin siihen pystyy niin miksen minäkin, ja enää en pystyisi ajatella että olisin tuon henkilös kanssa suhteessa enää koskaan. Kaverina ollaan säilytty ja toivottavasti pysytäänkin, tunteetkin on muuttunu jo aikalailla kaverilliseks häntä kohtaan. Niin se on että aika parantaa haavat! Voimia :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat