Antique flea market

Kommentit (7)

hheidi

Niin ihania nuo tokakuvan turkoosit ja pinkit taulunkehykset ja muut. Olisipa täälläki tuollaisia kirppareita. :)

Mutta mikä vääryys onkaan tapahtunu. Jostain syystä sun blogi on poistunu mun suosikeista blogilistalla 31.5. Selasin just kaikki postaukset, jotka on jääny lukematta ja kesäkuun eka postaus oli ensimmäinen mikä oli jääny lukematta. Onneks tulin kattomaan tänne nyt:)

Vierailija

Voi ei :( Olisikohan ollut että se syöte ei silloin aluski toiminut ja jouduimme poistamaan ensimmäisen linkin ja luomaan uuden blogilistalle. Ihana että olet kuitenkin löytänyt taas tiesi tänne!!!:) 

Maija

Kirppareilla ja antiikkitoreilla kiertely on kyllä mahtavaa puuhaa! Koskaan ei tiedä, mitä aarteita löytää. Kaunis tuo löytämäsi paita! :)

Vierailija

Kiitos! Ja todellakin, välillä on kiva etsiä jotain aivan muuta kuin sitä tavallista Ikeaa kotiin. :)

linda

Oi, rakastan kirppareita! Kirpparilöydöt on parempia kuin kaupasta ostettu tavara; se löytämisen ilo! :) Mahtavia nuo värikkäät taulupokat! Tykkään tyhjistä taulupokista ja mulla on varmaan 6 erilaista esillä kotona..nyt tuli inspis ostaa jotain kirkasta maalia ja maalata ne uusiksi ^_^

anni

ihania nuo värikkäät kehykset! luen aika monia eri jenkki blogeja, niin saa aina juuri ihmtellä sitä, kuinka uskomattoman kivoja ja hienoja juttuja siellä löytää kirpparilta ja tuommosilta toreilta! kivalta näyttää tuo sunkin löytämä lipasto :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat