HIKI NÄPPYJÄ !! :S

Vierailija

Eli miten saada pois koti konsteilla hiki näpyt kasvoilta? kokemuksia?:)

Kommentit (4)

Syntymättömyyspäiväsankari

Mitenkään nopeaa tapaa ei varmaan ole, mutta säännöllinen kuorinta ja puhdistus aamuin illoin (ja mieluiten suihku aikalailla heti urheilusuorituksen jälkeen) ehkäisevät ratkaisevasti hikinäppyjen syntyä :)

Vierailija

Itselläni oli sama ongelma ja stressata vain paheni, eikä kuorinta todellakaan auttanut vaan pahensi entisestään. Iho kuivui ja näppyjä tuli lisää, raavin niitä kun oli kuiva iho. Itselläni ongelma parani kun käytin todella kosteuttavaa voidetta toistuvasti (=yövoidetta päivälläkin) aina pesun jälkeen. Lähtivät parissa viikossa, mutta tosiaan kuorinta vain ärsyttää niitä ja pahenevat. Kosteuttamalla ihon kunnolla ei tule niin paljon näppyjä.

Syntymättömyyspäiväsankari

HuggyHare, tosiaan, tuon olisin vielä tuohon voinut lisätä :) ja toki kuorinnat ynnä muut tuotteet pitää olla ihotyyppiin sopivia; kuivaakin ihoa on tärkeä kuoria mutta ei ihan niin ytyillä tuotteilla mitä rasvoittuvaa tai sekaihoa.

Vierailija

Itselläni tuli juuri käsivarsiin ja naamaan hikinäppyjä näyttää tosi pahalta käsistä. Mutta suosittelen käymään joka päivä suihkussa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat