Hiusasiaa

Nipzzu

Oiskos jollai tiedossa jotain hyvää tuotetta kuiville ja haaroittuville hiuksille? Ärsyttävää kun saa kokoaika olla leikkaamassa haaroittuvia hiuksia poies. Kiitoksia etukäteen jo! :)

Kommentit (4)

minnnttu

ainut neuvo on paljon paljon paljon paljon hoito-ainetta, sunsillikkia mie käytän ja on toimunu hyvin:) jos menee saunaan niin kannattaa jättää päähän siksi aikaa ja aina kanttaa odotella vähän aikaa, että vaikuttaa:))

elin

Ei kannata sunsilkkiä, siinä on silikonia joka kertyy hiuksiin ja vain "maalaa" ne näyttämään hyväkuntoisilta --> todellisuudessa kaikki hoitoaineet, esim hiuksiin jätettävät eivät pääse silikonikerroksen läpi hoitamaan hiuksia.

Kannattaa käyttää XZ:n tuotteita, niissä ei ole silikonia. Esim. kuiville hiuksille tarkoitettu xylitol tms. sarja, jossa on shampoo, hoitis ja tehohoito. Plus siihen kun lisäät XZ:n suihkutettavan hoitoaineen, esim. suklaavanilja-suihkeen niin hiukset saa kammattua helpommin.

Jos haluat satsata enemmän, toinen mitä voit kokeilla, on rakennepaikkaavat aineet. Esim. sebastian penetraitt -tuotesarja rakennepaikkaa hiusta, ikäänkuin pumppaa hiuksen niin täyteen protskua ettei se pääse vuotamaan ulos niin helposti ja täten tekee hiuksista parempikuntoiset. Näitä voi tilata nettikaupoista, googletat vaan ton nimen ;)

Latvoihin kannattaa käyttää latvasuojaa (joita ei oikeastaan saa silikonittomina), esim. ensin suihkutat XZ:n hoitosuihketta, jonka jälkeen laitat silikonia sisältävää latvasuojaa.

Lisäksi auttaa, kun ei kampaa hiuksia märkinä ja muutenkin käsittelet niitä hellävaraisesti. Älä esim. suorista suoristusraudalla joka päivä, koska kuumennus muutta hiuksen molekyylirakennetta ja painaa ne lyttyyn, jolloin hius aina hieman vaurioituu. Itselläni on kiharat hiukset ja yritän pitää ne hyväkuntoisina, joten aamuisin suoristan vain etuhiukset ja muuten annan hiusten kuivua omia aikojaan ja lisään hieman hiuksiin jätettävää hoitoainetta.

Jos haluat enemmän tietoa sellainen foorumi kuin juurikasvu pitäisi löytyä googlettamalla. (varo, sinne voi jäädä koukkuun ;D)

Nipzzu

Heei kiitti tosi paljon :D Hyvän kuulosia ohjeita kyllä! Pitää käyä tuolla foorumilla kyl äkkiä! :DDD Mulla on just tollasta XZ:n suklaa&vanilia hoitosuihketta ja se on ollu ihan hyvää kyl varsinki talvella ku tulee hiukset sähkösiks helposti ni se estää sitäkin. Ostin tuossa just Elvitalin color-vive hoitoainesuihkeen (punanen purkki/pullo) ni oon käyttäny sitä tässä mut se on vaan hiusväriä suojaavaa että ei periaatteessa liity tähän mut joo :D Mulla on noita pulloja niin moneen lähtöön että ei tiiä mitä käyttäs :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat