Orgasmin puute

ladyintrouble

Olen seurustellut nykyisen poikaystäväni kanssa jo muutaman kuukauden, ja petitouhutkin on aloitettu jo melko alusta lähtien.  Olemme molemmat kehittyneet huimasti, mutta ongelmana on edelleen se, että minä en ikinä saa orgasmia.  Olen kokeillut tehdä sitä itselleni, mutta en ole onnistunut. Lisäksi en edes kiihotu, kun yritän kokeilla itse. Olisiko kenelläkään vinkkejä, miten onnistuisin?

Kommentit (10)

lifeislife

Voi kuule, itse olen seurustellut saman miehen kanssa kohta 3,5 vuotta enkä ole saanut orgasmia, en hänen kanssaan enkä yksin.. Enkä myöskään kiihotu jos yritän itse itseäni "kutitella". Kaikki mahdolliset keinot on kokeiltu. Joten samassa veneessä ollaan. Itse ainakin yritän olla stressaamatta asiasta, se tulee sitten joskus jos on tullakseen.

Cik
Seuraa 
Liittynyt13.9.2010

En minäkään kiihotu jos alan vain itseäni räplätä, mutta jos katson esim pornoa tai kiihottavia kuvia niin sitten alkaa halut löytyyn. Kannattaa kokeilla sitä. Ja vasta sitten kun huomaa että on kiihottunut, on kostunut, niin sitten vasta alkaa sormeileen itseään. Tai liukkarin kanssa aikaisemminkin. Mulla ei ainakaan toimi että peiton alla alkaisin itseäni kosketteleen jos en ole jo kiihottunut valmiiksi.

rinsessa

Täällä kans yks kohtalontoveri! En oo ikinä saanut orgasmia, en yksin enkä poikaystävän kanssa. Kiihottunut kyllä olen, ja on sillai hyvältä tuntunu mutta ei vain sitä oikeeta orgasmia. Itseäni räpläämällä en ole ikinä päässyt niinkään lähelle, vaikka  olisin kiihottunut ja kostunut, hetken räpläiltyäni menee mielenkiinto enkä jaksa edes yrittää. Olen kuitenkin jo hyväksynyt asian, mutta ainoa huono puoli on, etten ole saanut puhuttua asiasta poikaystäväni kanssa.. Joka ilmeisesti luulee minun saavan orgasmin, enkä ole sitten kehdannut keskeyttää ja ilmoittaa että en muuten ole, en ikinä.

xuxuxux

Joo meilläkin poikaystävän kanssa kolmisen kuukautta takana ja itse en ole vielä kertaakaan päässy orgasmiin saakka. Yksin se kyllä hoituu, mutta kai tuo on sitten vaan asia joka ajan kanssa onnistuu. En ota mitään stressiä asiasta, kun hommat tuntuu muuten niin ihanalta :)

Lisäksi mies joutuu räpläämään mua melko kovaa, jotta tuntuisi edes jossain, niin useesti mua alkaa klitorikseen koskea niin kovin että siihen ei sitten loppuaikana voi enää koskea :D

nöpönen

Hyvä, että ette ota stressiä asiasta, stressi ei meinaan ainakaan tuota haluttua tulosta.

eikä kannata yrittää niin, että vain suoraan alkaisi hoidella itseään tai mies sinua, vaan luette/katsotte jotain kiihottavaa, koskettele tai anna miehesi kosketella sua muualta, rinnoista perseestä, suudelkaa, kunnes ootte valmiiksi märkiä. jos ei näin käy niin liukkaristakin voi olla apua, myös yksinään. ajatelkaa hyväilyn ohessa kiihottavia ajatuksia, ja jos klitoris tulee miehesi kosketuksesta kipeästi niin oletteko kokeilleet suuseksiä sinulle? kieli/huulet ovat paljon pehmeämmät kuin sormi. tietty pesulla käynti ja karvojen sheivaus tekevät hommasta sujuvampaa.

lisäksi se, että on rentona ja uskaltaa olla estoitta toisen edessä ja antaa toisen tehdä hyvää.

mutta älkää missään nimessä alkako esittää orgasmia, se vie vain ojasta allikkoon!!

jos klitoris ei ole liian kosketusherkkä niin mies voi yhdynnänkin yhteydessä hieroa sitä.

3,5 vuotta saman miehen kanssa ilman O:ta?

mun miehelle on kunnia asia saada mut hoidettua loppuun asti. 

lifeislife

no luuletkos tosiaan ettei tuossa ajassa ole yritetty kaikkea mahdollista? Me keskitytään nykyään vain nauttimaan seksistä ja läheisyydestä, koska jos sitä hakemalla ruvetaan hakemaan sitä orgasmia, niin siitä tulee vaan paha mieli kun ei onnistu. Kummallekin.

Katja S.

Komppaan nimimerkki "nöpösen" ajatuksia. Pahinta on feikkaaminen, silloin mies ei ikinä opi, että mikä tuntuu aidosti hyvältä. Nimimerkki Nöpösellä muutenkin ihan hyviä vinkkejä. Hävettää myöntää, että itselläni tähän ongelmaan löytyi peppuseksistä. Meillä meni siis bänks ekan poikakaverin kanssa, ja seuraava poikaystävä oli sellainen peppumies, ja jossain vaiheessa menin sitten suostumaan siihenkin. Ja jestas että hän osasi tehdä sen tosi hyvin, sen ekan orgasmini muistan ikuisesti, sen saadessani varmasti naapuritkin saivat asiasta tietää. Enkä ole ehkä ainut, ainakin tässä jutussa väitetään, että peppuseksiä kokeilleista 94% on saanut orgasmin. En tiedä. Päätelkää itse, tässä linkki.

http://peppuun.blogspot.fi/2012/07/peppuseksista-eniten-orgasmeja.html

nainen

Olet selvästi ottanut asiasta stressiä ja luulen että se on suurin syy orgasmittomuuteesi. Naiset kiihottuvat mielikuvista, miehet siitä, mitä näkevät. Kuvittele jotankin fantasiaasi seksin aikana, ja koita parhaasi mukaan rentoutua/olla ajattelematta. Hanki vaikka pillereitä, jotka lisäävät naisen seksuaalista halua. Vaikkei itse ravintolisällä oikeasti olisi juuri mitään vaikutusta, voi sen ottamisella olla psykologinen vaikutus nim. kokemusta on. Itse saan parhaiten, kun lopetan ajattelun. Tulen silloin, kun en edes yritä tulla. :) Kun tuntee itsensä seksikkääksi, olo on muutenkin kiihottuneempi. Laita tuoksuvaa vartalovoidetta, sheivaa, kokeile liukastetta? Mitä vain, että tunnet olosi hyväksi ja haluttavaksi. Jopa uuden alusvaatteet saattavat tehdä olon kiihottuneemmaksi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat