Sivusto aisankannatuksesta

aisurimies34

Vaikka naisella olisi oikeus suhteen ulkopuolisiin seikkailuihin, mutta miehellä ei, voi aisankannatus harrastuksena silti olla nautinnollista kaikille osapuolille.

Pumpernikkeli on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuineille ja tietysti hottiksille, alfauroksille ja aisureille. Tervetuloa tutustumaan :)

Tervetuloa osoitteeseen http://www.pumpernikkeli.net

Kommentit (1)

Vierailija
Vierailija: aisurimies34
Vaikka naisella olisi oikeus suhteen ulkopuolisiin seikkailuihin, mutta miehellä ei, voi aisankannatus harrastuksena silti olla nautinnollista kaikille osapuolille. Pumpernikkeli on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuineille ja tietysti hottiksille, alfauroksille ja aisureille. Tervetuloa tutustumaan :) Tervetuloa osoitteeseen http://www.pumpernikkeli.net

Tämä on oikeasti piristävää parisuhteelle jos joku. Meillä Vaimoni saa käydä vieraissa täysin vapaasti, ihan kuten tahtoo, minä en. Vaimoni käykin ulkona ja miehissä lähes jokaisena viikonloppuna. Oma seksielämäni on täysin ihanan Vaimoni käsissä. Jopa ihan kirjaimellisesti. Saan silloin kun Hän tahtoo minun saavan, ehkä kerran kuukaudessa tai kahdessa. Niin no, suuseksiä saan kyllä antaa Vaimolleni jotakuinkin päivittäin ja mielelläni tietysti annankin. Mielestäni järjestelymme on paras mahdollinen ja minun on vaikea kuvitella miten voisin olla onnellisempi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat