Liity pariterapiasta kertovan TV-ohjelman tekoon

Filmiteollisuus

Ilmaiseen pariterapiaan

Olemme valmistelemassa TV-sarjaa pariterapiasta. Sarjan taustamateriaaliksi haluaisimme äänittää (ei kuvata) oikeita pariterapia-istuntoja. Etsimme pariskuntia, jotka antaisivat meille mahdollisuuden tähän. Nauhoitus tehdään nauhurilla, eikä istunnossa ole ketään ylimääräisiä ihmisiä paikalla. Kaikki äänitysmateriaali käsitellään anonyymisti ja äärimmäisen luottamuksellisesti, mm. nimet, ammatit ja asuinpaikat muuttaen. TV-sarjassa tapahtumat dramatisoidaan ja ammattinäyttelijät esittävät rooleja.

Mikäli teillä on ongelmia parisuhteessaanne ja halua löytää apua, mutta aikataulullisista tai taloudellisista syistä mahdotonta päästä pariterapiaan, tuotantoyhtiö kustantaa haluamanne terapian yksityisellä terapeutilla.

Sarjastamme voi olla myös suoranaista hyötyä; aivan kuten terapeutti antaa tarvittavan ulkopuolisen ammattilaisen näkökulman ongelmiinne,  myös ongelmakohtien käsittely fiktion keinoin voi auttaa teitä näkemään tilanteenne selkeämmin. Lisäksi teillä on tilaisuus auttaa näin kaikkia parisuhdeongelmien kanssa kamppailevia pariskuntia.

 

Lisätietoja:

Yellow Film & TV/ Jenni Säntti: 

email: jenni.santti@filmiteollisuus.fi

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat