Outo ex

Vierailija

Eli asuimme exäni kanssa yhdessä 2 vuotta. Elimme erittäin tiiviisti yhdessä ja elämä oli ihanaa. Kuitenkin, niinkuin jokaisessa parisuhteessa, meillä tuli riitoja, ja paljon. Ihan perusasioista, kuten rahasta, kotitöistä yms. Riidat kuitenkin menivät aika pahoiksi, ja päätimme muuttaa erilleen asumaan, koska kumpikaan ei halunnut erota, mutta jotain oli tehtävä. Muutin pois, ja poikaystäväni jäi asumaan yhteiseen asuntoomme. 

Olimme olleet erillään n. viikon, kun tuli taas pieni riita, en edes muista mistä, joten se tuskin oli mitään suurta. Lopputulos: erosimme riidan takia. Pysyimme kuitenkin hyvissä väleissä?

Nyt vähän aikaa sitten kerroin hänelle että tunteeni häntä kohtaan ei ole kadonneet mihinkään ja jos hän tahtoo, voisimme yrittää vielä. Hän sanoi että rakastaa minua edeleen mutta ei halua seurustella, koska haluaa olla 'villi ja vapaa' ja ryypätä ja rällästää kaiket päivät. 

Nyt siis kysyn että mitä hittoa? Mitä mieltä olette tästä? (anteeksi super kirjoitustaidot)

Kommentit (4)

sinnkku

Luultavasti exäsi hetken kokeiltuaan sinkkuelämää haluaa myös jatkaa sitä. Voi olla, että myöhemmin kun se sinkkuuden hohto on mennyt ohi hän tulee takaisin luoksesi, mutta sinuna en jäisi odottelemaan vaan ottaisin itsekin kaiken irti sinkkuelämästä!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat