Hävettää olla nainen

Jasmin

Minua hävettää olla nainen: Naiset eivät ole ikinä keksineet mitään, jotain Marie Curieta lukuunottamatta, joka tutki Henri Becquerelin löytämää röntgensäteilyä, ja joka kuoli siihen, koska luuli että se on terveellistä.

Naiset eivät huipputasolla pärjää miehille missään lajeissa, ei shakissa, rallissa formuloissa, pikajuoksussa, ei painonnostossa. Naisille asetetaan pakollisia määräkiintiöitä virkoihin ja vakansseihin olemattoman "syrjinnän" vuoksi, vaikka tosiasiassa he eivät ole mihinkään yhtä päteviä kuin pätevimmät miehet. Parhaat kokit ovat miehiä. Lähes kaikki tiedemiehet ovat - no, miehiä. Lähes kaikki läntisen modernin yhteiskunnan kukoistamisen mahdollistaneet keksinnöt ovat miesten keksintöä ja miesten rakentamaa.

Miehet ovat rakentaneet talomme, korjaavat automme ja tietokoneemme, ovat keksineet silitysraudan, mankelin, pesukoneet ja sateenvarjot, jotta naisten elämä olisi helpompaa. Silti vain haukumme ja halveksumme miehiä ja haluamme lisää valtaa.

Naiset kirjoittavat vain muotiblogeja jostain räteistä ja vähät välittävät politiikasta tai maailman menosta, kunhan uusia kenkiä saa kaupoista jatkossakin. Naiset osaavat vain meikata ja ottaa itsestään herutuskuvia.

Ja sitten aletaan vielä valittaa, että on väärin jos naisen pitäisi kasvattaa lasta ja tehdä ruokaa ja siivota. Pitäisi vain voida elää infantiilin typeryksen biletys-elämää kuolemaan asti vailla huolen häivää. Ottaa rikas mies ja silikonitissit.

Voi luoja, että haluaisin olla mieluummin mies.

Kommentit (6)

Crista

Mä oon ihan samaa mieltä sun kaa tosta loppupuolesta, herutuskuvista ja rättiblogeista. Sellasiihan suurin osa naisista on ja kaikkia naisia yleistetään näiden muotibimbojen mukaan.

Mutta siitä taas en ole samaa mieltä että naiset ei pärjäis missään miehille. En tiedä tarkotitko sitä mutta vaikuttaa kuin väittäisit ettei viisainkaan nainen voi olla viisaampi valtaosaa miehistä.

On totta että kaikki keksinnöt ovat miesten nimissä, mutta katoppa historiaa: uskonto, yhteisö ja yhteiskunta on halventanut naista läpi historian näihin päiviin asti. Naisille ei oo yksinkertaisesti annetta mahdollisuutta. Nää muurithan on vasta nyt murtumassa.

Ja naisiahan on koko ajan enemmän ns. miesten ammateissa, naiset pystyy samaan kun vaan haluaa. Tilanne tasottuu koko ajan (hyvin hitaasti, kiitos näiden rättibloggaajien), mut sä voit ite olla menestymäs siel miesten joukossa ja olla ylpee, josset naissukupulesta nii ainaki ittestäs :)

mies

ymmärtääkseni sini-siivoustuotteet on keksinyt nainen joten ei kannata surra ja ei miehetkään kaikki keksi juttuja varsinkaan nykyään kun melkein kaikki on jo keksitty, jos tahdot oikeasti saavuttaa jotain keksimällä tai kehittämällä niin ala avaruusinsinööriksi, heillä on vielä paljon annettavaa ja vielä sen verran että miehillä on ollut etu puolellaan koska naiset eivät ole saaneet opiskella miesten kanssa aikoinaan joten kehitys on heillä juuri alkanut siinä suhteessa, ehkä naiset tulevaisuudessa jyräävät miehet alleen

Vierailija

Ilman muuta nainenkin voi nykyään menestyä siinä missä mieskin - mutta eroa on edelleen sukupuolten välillä. Tunnetustihan naisen euro on vähemmän, ja edelleen joissakin maissa naiset ovat aivan miehen armoilla, he tekevät mitä mies käskee ja miehellä on monta vaimoa. 

Mutta esim, nainen on se joka joutuu olemaan raskaana ja synnyttää :D Kyllä mekin jotain saadaan aikaan :P 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat