raskaana vai ei?

Tyttönen17v

Mahdanko olla raskaana vai kuvittelenko vain? Haluiasin tietää onko joillakin muilla ollut vastaavanlaista koskaan..

Eli minulla on jo kuukauden ollut kauhea syömisen tarve (J Ä R K Y T T Ä V Ä nälkä koko ajan ja tekisi mieli vain syödä kaksin käsin aivan kaikkea !) <- sen takia tämä huolestuttaa, koska en ole ennen syönyt näin paljoa tai tuntenut jatkuvaa 'nälkää'..
..Mutta on taas päiviä, kun ruoka ei maistu ollenkaan. Alaselkä ja mahani vihlovat ja särkevät usein hyvin paljon, huimausta on sillon tällöin ja pahoinvointia (oksettaa yms.) ummetusta on ollut, nännit ovat hieman arat kosketukselle, mieliala vaihtelee hyvinkin tiuhaan tahtiin (pienistä ja maailman turhimmistakin asioista meinaa tulla itku ja suutun ja loukkaannun todella helposti nykyään..)

Tein kyllä kaksi apteekin raskaustestiä. Ensimmäisen tein viime viikolla ja toisen sunnuntaina. Molemmat näyttivät negaa.. Teinkö testit liian aikasin?

Lopetin e-pillerit reilu kuukausi sitten ja minä tyhmä en muista koska kuukautiseni olivat silloin viime kuussa, eli en osaa yhtää arvioida koska ne voisivat alkaa vai olisivatko niiden pitänyt alkaa jo...

Olemme avopuolisoni kanssa harrastaneet seksiä samaan tapaan pillereiden lopettamisen jälkeen kuin ennenkin, eli melkeimpä joka päivä ja jopa parikin kertaa päivässä...

Eli en tarvitse mitään valitus\haukkumiskommentteja, vaan ihan asiallisia vastauksia..

Anteeksi etukäteen sekainen teksti, toivottavasti joku edes saisi hieman selvää tästä!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat