Pitäskö tässä nyt sitten vaan luovuttaa?

nössö

Tässä parisen kuukautta sitten lähennyin kaveripojan kanssa, ihastusta on ollut ilmassa.  Jos totta puhutaan, olen ollut ihastunut tähän poikaan jo sen parivuotta, mitä ollaan toisiamme tunnettu.

Tässä muutama viikko sitten avauduin hänelle tunteistani, eikä hän sitten sanonut tunteistaan suoraan mutta antoi ymmärtää että sielläkin suunnassa kiinnostusta olisi.

Näiden tunnustusten jälkeen nähtiin seuraavana iltana, oltiin lähekkäin yms.

Vaan eipä ole äijästä kohta kahteen viikkoon paljoakaan kuulunut, harvemmin vastaa edes viesteihinkään.

Voisko olla, että tätä jätkää on ruennu jo kaduttaa koko homma.. Vai pitäskö mun puolestani olla vähän enemmän kärsivällinen ja odottaa millonka häntä sitten kiinnosta olla taas yhteyksissä.

Kommentit (4)

vanessa

Varmaankin kaikki miehet arvostaa suoruutta puheissaan:) Kannattaa ottaa asia esille, muuten tuskin mitään tapahtuu! Tämä saattaa olla sitä miesten kuuluisaa mietiskely aikaa kun hän yrittää totutella ajatukseen että teillä olisi jotain suurempaa, kokemusta on tollasesta..:D 

Vierailija

Se mitä kannattaa tehä niin riippuu paljon varmasti siitä miten oot tähän mennessä toiminu. Jos oot laitellu useampi viestejä ja niihin ei kuulu vastausta niin suosittelen odottelemaan vastapuolen alotetta. Odottelu tuntuu varmasti piinaavalta, mutta voi olla oikeesti hyvä antaa toiselle tilaa ajatella. Jatkuva viesteillä pommittaminen voi tehdä vaan tilaanteesta vaivaannuttavan teille molemmille. Itselläni on tällä hetkellä tilanne jossa mies ei ole ottanut oma aloitteisesti yhteyttä tai ehdottanut tapaamista ensi treffien jälkeen, paitsi nyt kun en ole pariin viikkoon laittanut viestiä niin johan alko sieltäkin suunnalta kuulua jotain. Jotenka suosittelen malttia ja toiset vaan tarvitsevat enemmän aikaa pohtia asioita jotenka voimia odotteluun :)

nössö

Ehkäpä yritän sitten vain olla kärsivällinen. :D Vähän vaikeaa kun mieleen juolahtaa milloin mitäkin, mutta.. Eiköhän aika näytä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat