Miten saada varattu mies?

help me!

Olen täysin ihastunut itseäni 2 vuotta vanhempaan mieheen (18.v), hän seurustelee, mutta sanoi jossain välissä että on ihastunut minuun. Tutustuimme vappuna, kun hän pyysi minua mökilleen, mutta en lähtenyt (Voi että voikin ärsyttää näin jälkeen päin! ). Tapasimme viikko sitten ja sen jälkeen tekstasimme vielä 2 päivää, mutta sitten yhteydenpito lakkasi. Ollaan yritetty olla miehen kanssa vain hyviä kavereita, joten ollaan puhuttu myös nais- ja miesasioista. Nyt hän on sanonut että on tajunnut että miksi pitää juuri hänen tyttöystävästään. Tiedän että on väärin haluta toisen poikaystävää, mutta en voi tälle mitään.. Miten saan hänet itselleni tai miten saan tämän ihastuksen tunteen pois?

Kommentit (2)

Vierailija

Jos hän on sanonut että haluaa olla tyttöystävänsä kanssa, arvosta tätä. Jos hän haluaisi sinut, hän olisi jo luonasi. Kyllä tommoset sanat pitäs mennä jakeluun.

iidac

jos mies on varattu, hän on varattu. jos hän haluaa olla tyttöystävänsä kanssa, hän on.  turha jäädä rannalle ruikuttamaan saatika yrittää varattua ihmistä, joka on asian tehnyt sinulle selväksi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat