Poikaystävä ja prostituoidut

hmhh

Miten reagoisit jos poikaystäväsi kertoisi harrastaneensa seksiä pari kertaa prostituoitujen kanssa ennen tapaamistanne. Hän olisi käyttänyt joka kerta kumia ja olisi myös käynyt testeissä, eli taudeista teidän ei tarvitsi olla huolissaan. Miten reagoisitte?

Kommentit (14)

Bansku

Jaa. En oikein tiedä. Kyllä pääsisin asian yli, mutta ihmettelisinpä vain. Kerran eräs miespuolinen ystävä kyllä humalassa myönsi harrastaneensa seksiä prostituoidun kanssa kerran elämässään ihan vain koska hän halusi kokeilla miltä se tuntui. Ei kuulemma ollut niin ihmeellistä, että maksaisi uudestaan.

Jo'anna
hmhh

Miten reagoisit jos poikaystäväsi kertoisi harrastaneensa seksiä pari kertaa prostituoitujen kanssa ennen tapaamistanne. Hän olisi käyttänyt joka kerta kumia ja olisi myös käynyt testeissä, eli taudeista teidän ei tarvitsi olla huolissaan. Miten reagoisitte?

Samahan se kenen kanssa sitä seksiä on harrastanut, prostioitu tai ei. Jokaisellahan meillä on menneisyys. Ja naisia ne prostituoidut on siinä missä muutkin naiset, ei se nyt siinä mielessä erilaiselta tunnu! =)

Tietenkin mies voi olettaa että maksamalla seksistä saa jotain erikoista, muuta mitä tyttöystävältä, fbltä tai yhden illan keissiltä saa. Ja taudinhan voi saada keneltä tahansa.

Ja oletan ettei mies ihan jotain ällötystä maksusta halua kokeilla...eihän itseään kunnioittavan naisen, olipa prostituoitu tai ei, tarvitse ihan kenelle tahansa suostumusta antaa.

Vai ? =)

aikuinen

Täti-ikäinen eksyi sattumalta tänne ja tähän on pakko kommentoida:

Kyllä seksin ostaminen kertoo miehestä paljonkin. Nimittäin siitä miten hän suhtautuu naisiin Sinuna miettisin tarkkaan tahdotko jakaa elämäsi miehen kanssa joka on valmis ostamaan ihmisen. Fakta on että valtaosa "vapaaehtoisesti" prostituutiota harjoittavistakaan ei haluaisi myydä seksiä mutta syystä tai toisesta ei koe itsellään olevan muita vaihtoehtoja. Erilaisissa tutkimuksissa on todettu että suurella osalla prostituoiduista on taustallaan seksuaalista kaltoinkohtelua, usein jo ihan lapsina. Keskimääräinen ikä jossa prostituutioon ensimmäisen kerran ajaudutaan on 13 vuotta. Suoranainen prostiituutioon pakottaminen, ihmiskauppa, seksiorjuus, sekin kuuluu erottamattomasti prostituutioon. Varsinkin ulkomailla on aivan tavallista että nuoria tyttöjä, oikeastaan lapsia, huijataan alhaisen elintason maista työtä ja rahaa lupaamalla seksiorjuuteen. He päätyvät lukittuihin huoneisiin, palvelemaan ketä tahansa ja tekemään mitä tahansa asiakas sattuu vaatimaan. Valtaosalla prostituoiduista on vähintäänkin parittaja joka heitä kiristää ja alistaa. Tämä on prostituution todellisuutta ja mikäli poikaystäväsi on ostanut seksiä ulkomailla on se todennäköisin tilanne juuri tämä.

Kun "vapaaehtoiseenkin" prostituutioon liittyy yleensä aitojen vaihtoehtojen puute, joko taloudellisista tai psyykkisistä syistä, ja todellinen orjuuskin on erottamaton osa seksibisnestä niin väistämätön johtopäätös on tämä:Mies joka ostaa seksiä ei kunnioita naisten ja tyttöjen ihmisarvoa. Mieti tarkkaan, etkö tosiaan koe ansaitsevasi parempaa.       

realisti

No nyt tulee täti-ihmiseltä aikamoista tuubaa. Ei pidä yleistää, että vaikka prostituutioon liittyy yleismaailmallisesti paljon ongelmia ja rikollisuutta, sitä esiintyisi kaikissa sen muodoissa. Suuri osa prostituoiduista täällä Suomessa valitsee itse ammattinsa ja tilanne maittain vaihtelee valtavasti. Ja jos vaikka prostituoitu olisikin hyväksikäytetty tai kaltoinkohdeltu, millä ihmeen tavalla se on tämän henkilön palveluksia käyttävän asiakkaan vika?

Totta on, ettei prostituoitu ole mikään ihanneammatti, mutta jos pitää valita esimerkiksi sen väliltä, näkeekö nälkää tai saako sairaanhoitoa vai myykö ruumistaan, ainakin itse pidän suotavana vapauden valita myös jälkimmäisen vaihtoehdon. Kieltämällä seksin ostaminen (mitä ajatusta edellisessä viestissä ilmiselvästi yritetään rivien välissä myydä) pakotetaan seksin myyjä tarjoamaan palveluita piilossa yhteiskunnalta, ja toisekseen halutaan tukahduttaa ja demonisoida miehelle luontainen seksuaalinen käyttäytyminen.

Kun kerran ihmiskauppa ja parittaminen on se todellinen ongelma, tulisi myös yhteiskunnan toimien keskittyä niihin eikä fasadimoralismin luomiseen.

aikuinen

Realisti on selvästi mies joka puolustelee omaa käytöstään. Jos pitää valita sen nälkää näkemisen tms ja prostituution välillä niin eikö juuri siinä tilanteessa ole kyse siitä että ihmisellä on vain huonoja vaihtoehtoja? Ja eikö silloin seksin ostaminen ole juuri toisen ihmisen surkean tilanteen hyväksikäyttöä? Jos seksin myyjä on kaltoinkohdeltu niinkuin hän lähes aina enemmän tai vähemmän on niin seksin ostajahan kaltoinkohtelee häntä lisää. Ja ylläpitää hänen hyväksikäytettyä asemaansa. Jos "realistia" köyhien maiden naisten hyvinvointi ihan tosissaan kiinnostaa niin köyhyyden vähentäminen ja tyttöjen koulutus, ne ovat niitä asioita joita kannattaa tukea. Ei prostituutio.   

Jos sitä "miehelle luontaista käyttäytymistä" on hyväksikäyttö niin mielestäni sitä on ihan aiheellistakin tukahduttaa. Kyllä miehetkin voivat valita miten käyttäytyvät. Seksin saaminen ei ole mikään perusoikeus. Jos seksiä ei saa ilman että hyväksikäyttää muita niin silloin on oltava ilman. 

Miehet ovat näköjään tännekin, tyttöjen ja naisten sivustolle löytäneet asiaansa ajamaan ja ryhtyvät heti hyökkäykseen kun joku sanoo nuorille tytöille että miehiltäkin voi jotain vaatia eikä tarvitse aina vain sietää ja ymmärtää. Niitäkin miehiä on jotka eivät osta seksiä, niin luontaista kuin se seksin ostaminen "realistin" mielestä onkin.

Joillekin miehille tuntuu olevan hirveän kiusallista kuulla asiat niinkuin ne ovat, ja silloin ne mielellään vähätellään "tuubaksi" ja miksi milloinkin.     

realisti

Täti-ihmisen logiikalla köyhän palkaaminen mihin tahansa työhön on hyväksikäyttöä. Tai seksin ostaminen on aina hyväksikäyttöä. Valitse siitä.

Käsittääkseni julkiset foorumit ovat avoimia kenen tahansa keskusteluun osallistumiseksi.

aikuinen

Niin ovat avoimia mutta onhan tuo aika läpinäkyvää. Tulee mieleen limainen keski-ikäinen setä joka tirkistelee nuorten tyttöjen foorumilla ja haluaa kouluttaa näistä prostituution kannattajia.

Prostituutiota ei koskaan voida verrata tavallisiin töihin koska prostituutiossa käydään kauppaa seksuaalisuudella joka on hyvin herkästi haavoittuva alue ihmisessä. Prostituutiossa ihminen on myös alttiina väkivallalle ja vakaville terveyriskeille. Jokainen prostituutiota kannattava mies voi myös miettiä olisiko iloinen jos oma tytär olisi prostituoitu. Jos ei olisi iloinen niin eiköhän silloin kyse ole kuitenkin jostain muusta kuin ihan mistä tahansa työstä. Miehen logiikka on nyt tässä se joka pettää.

realisti

En ole missään tapauksessa prostituution kannattaja, vaikka puhtaassa (?) mielessäsi niin ilmeisesti ajatteletkin. Pari kertaa kyseistä harrastusta on tullut kokeiltua, yksi naisen täysin omasta aloitteesta, toinen vahvassa humalatilassa ja uteliaisuudesta. Ensimmäisellä kerralla nainen tienasi tylsässä työssä hieman ekstraa ja toisellakin kerralla enemmän kuin "virallinen taksa" olisi ollut. En pysty ymmärtämään, millä tavalla kummallakaan kerralla kyse olisi ollut hyväksikäytöstä. Jos tarkemmin ajatellaan, niin itse asiassahan se olin minä, jota mahdollisesti käytettiin hyväksi...

En toivo (toivottavasti mahdolliselle tulevalle) tyttärelleni prostituution ammattia sen paremmin kuin en toivo osa-aikasiivoojan tai liukuhihnatyöläisenkään ammattia, mutta jos tilanne jostain syystä olisi niin toivoton, ettei muutakaan vaihtoehtoa hengissä pysymiseksi olisi, valinta ei olisi edes vaikea. Onneksi täällä Suomessa sattuu olemaan sosiaaliturva, niin ei paljon prostituoituja kadulla näy, mutta asiat eivät ole läheskään niin hyvin suuressa maailmassa. Tuskinpa huoraamista nyt ihan turhaankaan kutsutaan maailman vanhimmaksi ammatiksi. Joku tekee sitä satunnaisesti tai vaikka vain yhden kerran, joku ammatikseen. Aina sille on olemassa kuitenkin joku syy, ja niin kauan kuin kyse ei ole pakottamisesta, jokainen tehköön mitä haluaa.

Seksuaalikäsityksestäsi saa kuvan, ettet ole itse kovinkaan kokenut seksuaalisesti vaan kuulostaa enemmänkin ulkoa opitulta.

Vierailija

Nojoo tälläkin asialla aika monta puolta. Ei sinänsä ole mitään prostituoituja vastaa mutta on se silti helvetin ällöttävää ja surullista kun joku ei arvosta itseään minkään vertaa ja myy omaa kehoansa. Hyi saatana. Menis töihin.

huhhuh

No ompa hieman ristiriitainen kommentti

dances

Nojoo tälläkin asialla aika monta puolta. Ei sinänsä ole mitään prostituoituja vastaa mutta on se silti helvetin ällöttävää ja surullista kun joku ei arvosta itseään minkään vertaa ja myy omaa kehoansa. Hyi saatana. Menis töihin.

Hieman ristiriitainen kommentti...

jeesss
hmhh

Miten reagoisit jos poikaystäväsi kertoisi harrastaneensa seksiä pari kertaa prostituoitujen kanssa ennen tapaamistanne. Hän olisi käyttänyt joka kerta kumia ja olisi myös käynyt testeissä, eli taudeista teidän ei tarvitsi olla huolissaan. Miten reagoisitte?

kertoo aika paljon miehestä jos on valmis esineellistämään naisen. monet prostituoidut ovat myös ihmiskaupan uhreja. ota mies, joka oikeasti kunnioittaa naista!

Vierailija

Nojoo, niinpä onkin. Mutta pointti oli se että jokainen voi tehdä elämällään mitä lystää, olla vaikka sitten prostituoituna. Että sinällään asia ei häiritse, mutta säälittävää touhua se silti on.

Ja vastaus itse kysymykseen, kertoohan tuo jotain miehestä, mutta kannattaako menneitä jäädä murehtimaan? Jos mies on muuten asiallinen ja suhde tuntuu hyvältä, en usko että tuon asian pitäisi jäädä vaivaamaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat