tylsyyden tappaja

Seuraa 
Liittynyt17.5.2009

kun teillä on poikaystävänne kanssa tappavan tylsää mitä teette?

Kommentit (12)

Vierailija

No tappavan tylsää ei oikein ole ehtinyt tulla :D

Telkkarista saattaa tulla jotakin, voidaan katsoa leffaa, saatetaan lähteä ulos kävelylle tai ihan tekemäänkin jotakin, ollaan myös korttia ja pelikonsoleilla pelailtu.. kaikkea mitä nyt vaan tulee mieleen.
Jos itse satun tylsistymään, saatan pyrkiä saamaan aikaan väittelyä tai muuta keskustelua, tai koittaa innostaa miehen painimaan kanssani.

Vierailija

Me ollaan niin tylsiä muutenkin, että nautitaan siitä kun ei ole tekemistä :D

Pelaillaan tietokoneilla/konsolilla, kattellaan televisiota tai vaikkapa jotain leffoja jne. Jos välttämättä toinen haluaisi tehdä jotain, niin sitten käydään esim. ajelemassa vähän kauemmaksi hakemaan jotain herkkunaposteltavaa tai käpötellään pihapiiriä ympäri.

Vierailija

Just katellaan telkkaria ja leffoja tai pelataan jotakin. Myös ruuanlaitto on yhdessä mukavaa :). Joskus jos oikeen innostuu, saatetaan käydä vaikka rullaluistelemassa yhdesssä. Harvoin tehhään mittään kummempaa ku kaikkeen tarvitsee rahaa ja sitä meillä harvemmin on :D

Vierailija

No juodaan aika usein viikonloppusin,sitte katellaa telkkaa ja ajellaan jossain ja käydään kahvilla. Tollasia perusjuttuja kaiketi. Välillä tuppaa kyllä se tylsyys vaikka jotain tekeekin.Sitte kun rahatilanne vähän paranee ni pitäs käydä jossain syömässä ja leffassakin ois ihan kiva käydä.Ja mies haluis mennä joskus kesällä johonki mettää mun kaa vaeltelee/käppäilee,saa nähä suostunko :)

Vierailija

No ei me yleensä mitään erikoista tehdä, kunhan löhötään sohvalla tai jotain kun ollaan kotona.. Mutta jos nyt oikein alkaa tuntua "tylsältä" vaan olla, niin lähetään jonnekin vaikka kahville.

Vierailija

Jos oikein tylsää tulee niin saatan suostua reenaamaan poikaystävän kanssa. Hän harrastaa thaiboxingia ja on aika huono väistelemään ja torjumaan, niin eikun kamat päälle ja pihalle harjottelemaan. Minä yritän osua, hän väistää :) on ihan hauskaa. Sellasina päivinä kun ei ulos halua lähtee, tehään ruokaa/herkkuja tai lähetään näyteikkuna shoppailee. :D

Vierailija

Saadaan kyllä hyvin aika kulumaan. Ei mitenkään _tappavan tylsää_ ole ollut.. Yleensä aika kuluu viikolla tv:n ääressä, pelaillen lautapelejä, jutellen, lenkkeillen, muuten vaan ulkoillen, käymme yhteisien kaveriemme luona tai vaikka jäätelöllä. Meidän suhteessa useimmiten on ongelmana että päivät kuluvat aivan liian nopeasti, emme kerkiä tekemään edes kaikkea mitä tahtoisimme! Onneksi on aina uusi päivä edessä..

Vierailija

pari kertaa meillä on ollut tosi tylsää, ja sitten on lähdetty mun porukoille käymää tai sitten keksitty jotain kivaa, tai vaa joku leffa ja iso mässypussi :)

Vierailija

Yleensä jos on tylsää, niin katellaan vaan telkkaria/jotain elokuvaa, ollaan koneella tai pelataan ps3:sta. Jos sisällä istuminen ei innosta niin sitten lähetään käymään jossain. Käydään vaikka kaupassa vaan kattelemassa tai ostamassa jotain hyvää naposteltavaa tai sitten mennään käymään jollain kaverilla. Joskus lähetään myös ihan vaan kävelylle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat