Livahtaako viikonloppu ohi? - Gallupit

JJEMMY

Kyllä. Yleensä on niin paljon menoa ettei ole kerennyt rauhoittumaan ollenkaan ja sunnuntai iltana huomaa että tässä se "levähdys"tauko olikin. Onneks tämä viikonloppu käytännössä täysin vapaa, paitsi huominen iltapäivä :?

Sivut

Kommentit (30)

Snaelaug

No todellakin!

Vaihtoehto 1. Viikonloppureissu
Koulusta pääsee normaalisti yhden - kahden maissa, jos lähtee vaikka kaverin luona käymään, tunti junassa, asettuminen sinne, illalla ehkä leffassa tai syömässä jossain. Sinne meni perjantai. Lauantaina kaupungilla hengailua tai jtn muuta aktiviteettia, aika hupenee käsistä, illalla leffa tai baariin, sinne meni lauantai ja yö vielä päälle mahdollisesti. Sunnuntaina aamupäivä menee palautumiseen ja ai vitsit kun kohta pitää kiitää junalle. Sitten körötellään kotia kohti ja kohta on jo ilta ja ei kun nukkumaan. Olipa taas viikonloppu.

Vaihtoehto 2. Bileviikonloppu
Perjantaina koulusta päästessä yleensä suoraan kauppaan ja pitkäripaiseen. Sitten kaverin luo, yleistä hengeilua ja kello tuntuu käyvän triplanopeudella. Son moro ja kämpille. Lauantaina aamupäivästä kaupungille, kauppaan ja pitkäripaiseen ellei niitä ole suoritettu edellisenä päivänä. Päivällinen, oho, kellon on paljon, ensimmäiset paukut. Siitä eteenpäin kello käy tuplasti triplanopeudella, baariin, taas tanssittin yö ja sitten nukkumaan. Sunnuntai menee koomassa tai muuten vain sumussa. Kohta on jo ilta, kämpille. Tulipa levättyä hyvin.

Vaihtoehto 3. Omaa aikaa yksin
Suunnitelmat on aina hurjat. Siivousta ja pyykkäystä ja tekemättä jätettyjen asioiden hoitaminen. Varmaan 1/10 omista viikonlopuista saan oikeesti hoidettua kaikki asiat mitä on suunnitellutkin. Jollain käsittämättömällä tavalla se aika ihan oikeesti vaan karkaa käsistä. Maanantaina on kiva huomata ettei ole ollenkaan levännyt ja rentoutunut olo :?

Toimitus

Tuntuuko sinusta usein sunnuntaisin, että viikonloppu hujahti ohi huomaamatta, etkä saanut tehtyä puoliakaan asioista, joita olit suunnitellut tekeväsi?

SunLion

kyllä...varsinkin viime aikoina kun on ollut vaan yksi vapaapäivä viikossa (su), on kyllä vkl:t olleet aivan olemattomia ja menneet hetkessä. Muut kuusi päivää on tullut päntättyä aamulla aloittaen ja myöhään lopettaen..se vie mehut.

JIAPP

[color=olive]Kyllä tosiaan hujahtaa, nyttenkin on taas maanantai ja kohta täytyy töihin lähteä. Vaikka ja mitä tekemistä olis vielä tällekkin viikonlopulle ollut mutta kun loppuu se aika kesken, ja sitten kun itse aina kasaa sitä menoa sinne viikonlopulle kauheasti niin eipä siinä enää mitää ehdi sitten levähtääkkään. -Seuraavaa viikonloppua odotellessa ;)[/color]

beckie

Kyllä. Etenkin nyt muutamien viikkojen aikana on tuntunut siltä. Ei ehdi juurikaan tekemään mitään, kun huomaan jo, että viikko alkaa taas alusta. Viimeiset viikot ovat menneet lähinnä koulujuttuja ja muita tärkeitä asioita hoitaessa. Yöt menee luonnollisesti valvoessa ja aamulla aikainen herätys, joten univelkaakin ehtii kertyä liiaksi asti.

No jospa tämä tästä tasoittuisi, kun kesäloma alkaa.

Amorous

Miusta viikonloput menee siinä missä muutki päivät. :) Enne ne kyllä tahto livahtaa ohi enne ku kerkes kissaa sanomaan. Kyllä ne nykyäänki menee nopeata, mutta ei mulle tule enää semmosta oloa että "Joko se on huomenna maanantai". Kait miä oon vaa oppinu nauttimaan arjestakin. On kivaa ku on se pari päivää vapaata ja voi vaan ottaa rennosti, mutta on miusta kiva palata arkeenkin. :) Toisaalta vaikuttaa tähä seki että jaan mainoksia viikonloppuna. Sitä ei saa kuitenkaan koko viikonloppua nautiskella tekemättä mitään. :D

heica

paha meillä on valittaa, että viikonloppu on liian lyhyt. Elämä on muutenkin helpompaa kuin muutama kymmenvuosi sitten, ja silloinkin vapaata oli vain pyhät.
Mutta kyllä on pakko myöntää, että viikonloput menee liian nopsaan, vaikka turhasta me mun mielestä maristaan...

namak

Kyllä tuppaa viikonloput menemään aina liian nopeasti. Viime viikonloppunakin olin perjantain kuumeessa ja oksennustaudissa. Ja lauantaina olinki jo terve mutta jouduin vahtimaan lapsia. Vapaa aikaa ei juuri jäänyt ja maanantaina oliki sitte taas töitä. :(

Sausage

Kyllä minustakin tuntui varsinkin nyt keväällä ihan liian usein siltä, että viikonloppua ei ollutkaan. Aina oli kauheat suunnitelmat ja kauheasti tehtävää viikonlopulle, mutta yleensä sain joko murto-osan tai vain hyvin pienen osan suunnitelmistani toteutettua. Nyt onneksi kesäloma, niin on ainakin aikaa toteuttaa kaikkia noita suunnitelmia, mitä jäi keväällä tekemättä :D

tata

Mä vastasin kyllä, koska siltä se useimmiten tuntuu. Mut on viikonloppujaki, millon aika vaan mataa, nämä tosin harvinaisempia ;) Yleensä viikonloput menee hujauksessa ja maanantai tulee liian nopeesti.

olematon

Kyllä, etenkin jos on töissä ei aina edes oikein sisäistä ett on viikonloppu. Ja jos sattuu vapaat silloin, tulee niin paljon kaikkea menoa ja tekemisiä mitä ei voi tehdä silloin jos on töissä ,että aika menee äkkisään.

Crepsley

Yleensä ei.
En koskaan oikeastaan suunnittele viikonlopuiksi mitään, silloin vaan lähdetään frendien kans tsillaan kylälle. Siinä se hujahtaa mukavasti ja nopeaa, mutta kivaa on :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat