Inhottavat äänet! - Gallupit

leeah

- Koiran iloinen hännän naputus aamulla.. seinään, oveen, patteriin, pyykkitelineeseen jne. Tuo ääni on niin rasittava!!
- Muiden syömisäänet-->banaani, porkkana, erilaiset keitot
- Kun yläkerran ukko käy k*usella..
- Koiran kiihkeä pyllynreikänsä/römpsänsä nuolemisesta syntyvä ääni.. saanut pari kertaa kintusta ohtaan kun kehdannut sitä tehdä yöllä sängyssä!
- Herään yöllä parhailta unilta siihen ääneen, kun koira tekee ilkeyttä, nousen ja komennan.. takaisin peiton alle päästyäni kuuluu taas ääni, lähinnä se tunne joka siitä seuraa -->koiranturkislapaset!!
- Joku syö kynsiään silleen tosi ällösti, NAKS, NAKS..
- Kun joku ajaa autolla lujaa liian pienellä vaihteella. wruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.. pliis vaihdetta suuremmalle jo!

Kommentit (14)

k87

-"liitutauluvingunta"
-autosta lähtevä samankaltainen ääni kuin "liitutauluvingunta"
-naapurin koliikkivauva
-oksennus
-aamun tupakkayskä

Drama Queen

Muiden syömisäänet on ärsyttäviä, etenkin jos syödään suu auki maiskis maiskis. Raivostuttavin on makkaroista lähtevä ääni krunts kun hampaat rikkovat sen kalvon tai mikä lie. Tekee mieli tukkia korvat aina. Ja juomien ryystäminen on myös todella ärsyttävää. Muiden niskojen ja nivelten naksauttelu kuullostaa inhottavalta. Pakastaminesta kun ottaa rasioita kuuluu vastenmielinen ääni kun muovi osuu jäähän. Menee aina kylmät väreet selässä ja toinen tämän tunteen aiheuttaja on hammaslääkärin pora :x.

leeah
Tsein

Kannattaisko hankkiutua eroon koko koirasta, jos se ärsyttää noin suunnattomasti? :wink:

jepjep :roll: Koira ei niinkään ärsytä, ne äänet..

- Kun joku nukkuessaan narskuttelee hampaitaan tai puhuu unissaan..
- Naapurit örveltää käytävällä, eikä ne meinaa lähteä siitä kumpaankaan suuntaan :x

xaz

-liitutauluvingunta
-veitsen vingutus lautasta vasten
-oman pesukoneeni linkousääni
-pröööööt pröt pröt pröt pröt -moottoripyörät
-oksennus (joka kerta ku sen kuulee, alkaa itellä vääntää vatsaa)

yaniz
leeah

- Joku syö kynsiään silleen tosi ällösti, NAKS, NAKS..

Sama. Tai kynsien repiminen ylipäänsä; ymmärrän, etteivät kaikki halua/pysty pitää pitkiä kynsiä, mutta tarvitseeko niitä sitten repiä/jyystää/järsiä (julkisesti)? Tulee ruma ääni ja rumaa jälkeä! :D
Tuo kynsien repimisääni on oikeastaan päänisisällä niin paha, että jos se tapahtuu esim. julkisessa kulkuvälineessä ja joudun sitä kuuntelemaan, alkaa ihollani kihelmöidä ja raivo kasvaa. Tekisi mieli alkaa huutaa niille tuntemattomille, että prkl, nyt irti niistä kynsistä!

Toinen lähes yhtä raivostuttava ääni on se, kun nappikuulokkeista kuuluu musiikki läpi. Tietenkään ko. musiikki ei ole koskaan lähelläkään omaa makuani.. ;D

Eipä tässä kai muuta. Palohälyttimen vinkuna on aika rasittava sekä surkeiden elokuvien surkeat tehosteet.

inini

Veitsien teroittamisesta lähtee kauhea ääni. Samoin tietyistä ns. "karheista" kulhoista kun niihin osuu kauha... Ei nuo sinäänsä ärsyttäviä ole, mutta kauheita ainakin :D
Samoin ärsyttää (enemmän ehkä huolettaa) jos kissa nukkuu sellaisessa asennossa, että sen hengitys vinkuu. Sitä alkaa kuuntelemaan varsinkin yöllä.
Yksi ärsyttvä on myös se jokin "singaaliääni" mikä tulee radiosta tai televisiosta jos kännykkä alkaa lähellä soimaan.
Toisten ihmisten yksiminen ärsyttää myös, mutta se on aika luonnollista...

cryo

-Iskelmäradio
-Radio Nova
-Metallinen vingunta tai muu vastaava ääni, sellainen mikä kuuluu kun joku kone on leikkaamassa kiinni tms. Ei se ääni niinkään vaan se tunne kun tietää että joku on menossa rikki.
-Tuolien narina

SinRuid

¤ Mopot. Pitääkö niitä huudattaa, kuka siitäkin iloitsee??
¤ kusen lorotus
¤ mun mies kun se röyhtäisee TODELLA kovaäänisesti
¤ haarukan vingahdus lautasta vasten

Tsein

^Joo... mikähän miun lukutaitoa vaivaa... haarukasta tuli harakka ja rivit hyppi silmissä ja sit katoin, että siinä luki "kun harakka röyhtäisee TODELLA kovaäänisesti".

olematon
Tsein
^Joo... mikähän miun lukutaitoa vaivaa... haarukasta tuli harakka ja rivit hyppi silmissä ja sit katoin, että siinä luki "kun harakka röyhtäisee TODELLA kovaäänisesti".
Ai kamala miten mä räjähdin nauramaan :lol: :lol: :lol:

Mua ällöttää kans sellanen "mossotus" ääni ku koira mussuttaa oikeen antaumuksella vaikka pyllyään tai sukukalleuksiaan. Ällö :lol:

Toinen ärsy on mopot. Onks niissä nykyään jotain vikaa ku pitää ruoskia et ne käynnissä pysyy? ja muutenkin. Jos pakoputki on rikki eiks sitä voi vaikka korjata? Ja sit sellaset moottoripyörät missä on tosi repivä ääni :lol:

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat