Stringit? - Gallupit

leeah

Vastasin alimman, vaikken kyllä käytä juuri koskaan.. Tykkään enemmän tavallisista näteistä pikkareista. Mutta joskus tulee stringejä käytettyä.

Sivut

Kommentit (68)

xaz

en käytä.
pelkkä ajatus jo on epämiellyttävä.
ja joitain vuosia takaperin jossain lehdessä oli listattu mitä hallaa se tekee, niin vielä vähemmän houkuttaa.

[size=9](siis se juttu käsitteli yleensäki kaikkia naisten "kotkotuksia" alkaen korkkareista, ja mitä pahaa ne tekee keholle, tai ruumiinosalle millä niitä käytetään, ei siis koskenu pelkästään stringejä)[/size]

Hipsuu

Kyllä :D Stringit on oikeastaan parhaat alushousut mitä on :D Menkkojen aikaan en niitä käytä, sillon ne tavalliset pikkarit on käytössä :D Ja stringit on siinäkin mielessä loistavat, että ei vaan pysty unohtamaan sitä, millaisia kiksejä miehet saa kun ne näkee sellaiset seksikkäät stringit naisen päällä :wink:

Mirre

Kyllä kyllä kyllä :) tykkään käyttää ja murukin tykkää ;) aina on seksikäs olo kun on stringit jalassa, vaikka olisi verkkarit päällä :D Mutta käytän myös yhtä paljon normipikkareita ^_^ rakastan niitä yhtä paljon kuin stringejä :) Menkkojen aikaan en tosin stringejä käytä, sillon on käytössä ne vähän huonommat normialkkarit :D

gollum

Vastasin en, kun viime kerrasta jolloin oon koko päivän pitäny on varmaan 3 vuotta.... Joskus siis laitan vaik miehen iloks (vaihtelu virkistää) mut siis sillon ne onki päällä ehkä joku pari tuntia. Jos on koko päivän, niin alkaa hiertää pyllyvaosta ja edempääkin, ei siis todellakaan tunnu mukavalta. Ei mun mielestä ees oo kovin kivan näköset, enemmän mua pukee tavallisen malliset matalahkot pikkarit tai sit hipsterssit. (Hipstersseissäkin on kyllä se juttu että niissä ei sauma saa mennä keskeltä, vaan sivusta, kun on muuten sama ongelma ku stringeissä.

-Maya-
Rasberry
Stringejä käytän aina kuin mahdollista. Jotenkin en käsitä miten ne voi joillain tuntua epämukavilta :shock: ei se narua siellä vaossa tunne. Ne perusalkkarit vasta ilkeät onkin kun aina saa olla rykimässä paikoilleen.

samaa mieltä.. :D

Manteli

käytän silloin tällöin stringejä. yhtien tiettyjen farkkujen kanssa käytän pelkästään stringejä, kun ne on niin tiukat ja muutenkin niitten kanssa on vähän kiusallista ja vaikeeta pitää tavallisia alushousuja kun ne alkkarit menee ruttuun koko ajan ja sit pitäs jotenkin suoristella niitä tms ettei erotu sellaset mytyt sieltä perseestä. stringit pysyvät parhaiten paikallaan ja se taitaakin olla niiden ainut etu, koska se naru siellä perseessä on aika epämukava ja se hankaa :S

-Maya-
Hipsuu
Kyllä :D Stringit on oikeastaan parhaat alushousut mitä on :D Menkkojen aikaan en niitä käytä, sillon ne tavalliset pikkarit on käytössä :D Ja stringit on siinäkin mielessä loistavat, että ei vaan pysty unohtamaan sitä, millaisia kiksejä miehet saa kun ne näkee sellaiset seksikkäät stringit naisen päällä :wink:

höh..kyllä miä käytän menkkojenkin aikaan..kupin kanssa kun ei tarvii mitään muuta.. :wink: en muista millon viimeks olisin käyttäny tavallisia alkkareita.. :?

-Maya-

en oikeestaan muita käytäkään ku stringejä..tavalliset alkkarit hinautuu aina tonne väliin ni eipä tunnu oikein mukavalta.. :lol: ja ne sellaset hipstersit on ihan kauheet.. :D ei sovi mulle..stringitkin tosin pitää olla matalaa mallia, en tykkää et ne vilkkuu selkäpuolelta ku kyykistelee..ja matalat tuntuukin paremmalta..

Ladybird

Enemmän käytän tavallisia pikkareita (varsinkin hipsterit on just hyvät!), mutta kyllä mun kaapista muutamat nätit stringitkin löytyy. Joskus vaan on sellanen päivä (=hyvä päivä jolloin tunnen itseni muutenkin hehkeeksi :D), että on ihanata pukea stringit päälle.
Mutta silti tavalliset pikkarit on mukavemmat päällä. Mulla ainakin nuo stringit hankaa, mutta ne on nätimmät ja myös poikaystävä taitaa tykätä enemmän. :wink:

Lukretia

"ja joitain vuosia takaperin jossain lehdessä oli listattu mitä hallaa se tekee"

Mitä hallaa stringit sitten muka voi tehdä? Kuulostaa uskomattomalta.

Käytän stringejä ja hipstersejä. En myöskään ymmärrä, miten stringit voivat tuntua epämiellyttäviltä - eihän niitä edes huomaa päällä. :)

Rasberry

Stringejä käytän aina kuin mahdollista. Jotenkin en käsitä miten ne voi joillain tuntua epämukavilta :shock: ei se narua siellä vaossa tunne. Ne perusalkkarit vasta ilkeät onkin kun aina saa olla rykimässä paikoilleen. Hipsterit on joko kun nukun tai on kovat kuukautiskivut.

Miss Blood

Kyllä käytän, suht usein itseasiassa, sillä niitä on tullu osteltua enempi mitä tavallisia alkkareita :roll: Mutta menkkojen aikaan (ja joskus muulloinkin) käytän tavallisia. Aluksi en tykänny stringeistä niin paljoa, mutta pikku hiljaa tykästyin ja rakastuin niihin :) Ja varsinkin, kun kulta meinaa "villiintyä", kun laitan ne jalkaan :wink:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat