Spice Girls palaa - onnistuuko come back? - Gallupit

Rahel

No ei ne kyllä vieläkään osaa laulaa, mutta toisaalta niillä on tarpeeks fyffeä, että jonkun listahitin saattavat saada aikaiseksi...

Sivut

Kommentit (24)

Mirre

mut kyllä mä vähän mielenkiinnolla ootan et mitä tuosta tulee :) varmasti jos tekevät uuden levyn niin hommaan sen! :D Eli siis harrastan laittomuuksia ja imaisen sen ;) en nyt rupea rahaa siihen laittamaan :D

Mirre
xaz

Vai oliko toi jonku biisin nimi? :shock:

sekä että :) girl powerihan se varsinainen iskulause oli, mut spice up your life tuli hyvänä kakkosena :D

xaz

Ei onnistu, ei.
Ja olikos se eilisessä iltsikassa tai jossain, se niitten manageri sano et tää "paluu" on vain yks levy, kiertue, ja heipat taas. Eli en usko et poikii mitään suurempaa.

OT
olin kokonaan unohtanu ton "spice up your life" -mantran, tai miksikä sitä nyt vois kutsua.. :lol:

edit.
Vai oliko toi jonku biisin nimi? :shock:

Mirre

tuskin. just luin iltalehdestä tuosta nii eihän ne tytötkää meinannu muuta ku jättää kunnon hyvästit eli kenties pari singleä ja kiertue, ei siis mitään uutta maailmanvalloitusta. kylhän nuo vanhat biisit tuo muistoja mieleen, vieläkin osaan wannaben ulkoa :D

tints

Jaa-a.. No, jos onnistuvat uusia nuoria faneja saamaan, niin ehkä. En usko, että vanhat fanit niitä enää fanittelevat. Kun ovat jo oikeastikin vanhoja. :D

Cobaye

-90 -luvun hittityttöbändi Spice Girls on ilmoittanut palaavansa yhteen. Vuodet ovat vierineet. Spice Girls tuli, oli ja meni. Onnistuuko come back? Tuleeko yhtyeestä jälleen menestys vai olisiko ollut parempi antaa Spice Girlsien olla pelkkä muisto vain? LAITETAANPAS GALLUPPIA PYSTYYN!

Tässä vielä muistoa Forever -albumilta vuodelta 2000 - Goodbye
http://www.youtube.com/watch?v=a30E1UQrIPc&mode=related&search=

PS. En muista nähneeni tällaista galluppia... korjatkaa virheeni, jos tällainen oli jo :).

Hippunen

Ei tule onnistumaan... Ja vaikka spaissareiden yhteistyö ja ystävyys alkaisi taas pelaamaan, niin tuskin suosio siitä enää nousee entiselleen... :?
Mutta tämä on vain mielipiteeni.

sisno

...mitä sillä onnistumisella sitten tarkoitetaankaan. Jos yhteyeen tavoitteeva on tehdä yksi levy ja kiertue ja täts it, niin se on vähän eri asia onnistumisen kannalta, kuin monien levyjen tekeminen ja paluu vuosiksi.

Eli sanoisin, että varmasti kiertue on loppuun myyty - ihmiset ovat uteliaita näkemään, mihin tytöt, hmm... pitäisi siis sanoa naiset... pystyvät lähes kymmenen vuoden jälkeen. Levyjäkin varmasti tullaan myymään kiitettävästi. Samoja hysteerisiä mittakaavoja he kuitenkaan tuskin tulevat saavuttamaan, kuin parhaimpina vuosina. Enkä usko heidän sellaiseen pyöritykseen haluavankaan enää, perheellisiä ihmisiä kun taitaa olla kaikki Mel C:tä lukuunottamatta.

xaz

Tottakai sieltä tulee hetken hittibiisi, jota renkutetaan raivostuttavuuteen asti kaikilla radiokanavilla, aivan niinku Bäkkäreiltäki tässä taannoin. Mutta jotenki en vain saa mahtumaan ajatusmaailmaani että nää pystyis enää vetään jtn hiton isoa stadionia täyteen väkeä.. :roll:

Embo

Vanhana spaissari-fanina en nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin äänestää Spice up your life. :)

Mitään 90-luvun sukseeta ei takuuvarmasti ole tulossa, mutta ehkä sellainen kevyt "jälleennostatus" - varsinkin kun kaikki alkuperäiset ovat messissä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat