Juhannus vai uusi vuosi? - Gallupit

brunetti1981

Ja miksi? Oli pakko laittaa tämäkin... :D

Sivut

Kommentit (32)

Gwen

Juhannus. Siihen on liittynyt meillä aina sellanen mukava suvun rento yhteenkokoontuminen.. Missäpä sitä oppisi viinan kanssa läträämään, jos ei mummin ja ukin rantasaunalla enojen ja tätien huutaessa tahtia :lol:

Ja nyt kun on täällä "kaukana maailmalla", niin jotenkin edelleen tykkää pitää rentoja juhannuksia ilman suurempaa kotkotusta.. Mut on uudessavuodessakin omat muistonsa.. Ollaan menty kihloihin 1.1. :) Mutta silti siis jussi juhlista jaloin, muista kontaten.. :wink:

maaruli

Vastasin uusi vuosi. Kesällä nyt voi järjestää noita ryyppäjäisiä ja mökki-iltoja muutenkin, mutta on se hienompaa kun vuosi vaihtuu... Juhannuksellakun ei silleen oo mitään kummampaa merkitystä. Vai kastettiinkos Jeesus sillon.. vai olikos se Johannes kastajan päivä.. whatever.

Shandy

Nää on molemmat näitä "pakko olla kivaa kun on juhannus/uusivuosi" ja sitten jos ei oo kivaa niin ketutus on suuri ;) no mut juhannus silti noista, on lämmintä ja saa olla vähemmissä vaatteissa eikä tartte ryysiä baariin ;)

Hawana

juhannus!
uudessavuodessa ei minulle ole koskaan ollut mitään erityistä. tykkään katsella raketteja, ja onhan sillon ihan kiva ryyppäillä, mutta aikalailla se on kuin mikä tahansa muukin päivä.

Katjuska

Hmmm. tää onkin aika vaikee, mut pitää kai se juhannus valita. Syy siihen on se, että kesä on mieluisampi vuodenaika itelle ja sillon kivempi juhlia kavereiden kanssa kun on lämmintä, valosaa ja on mielellään ulkona....

Pai25

Juhannuksena kerkee bilettää takuulla useemman päivän (to-la) kun uutenavuotena... Eli juhannus on parempi...
Mut ei uudessa vuodessakaan mitään vikaa ole... Riippuu tietty vähän siitäkin et mille viikonpäivälle osuu..

Daisy

VAIKKA juhannuksena(kin) voi olla (ja yleensä onkin) kylmää ja taivaalta vihmoo ties mitä, on se ehdottomasti kivempi juhla kuin uusi vuosi! Uusi vuosi on niin rajallista sisäjuhlmismeininkiä. Ulkona on pakkasta ja jotain ihme paukuttelua. Ääh!

Juhannuksena voi painua luonnon helmaan pois kaupungista ja sen viettämiseen löytyy monia vaihtoehtoja. Voi vaikka sukuloida jos siitä nauttii, olla kaveriporukalla tai vaan oman rakkaan kanssa tai vaikka yksinään. Se on jotenkin semmonen luonnonläheisempi juhla kuin vuodenvaihde.

Tigerheart

Juhannus. Meillä siihen liittyy hyvää ruokaa ja ystäviä. Sellainen ihana joutilaisuus, kun aurinko lämmittää. :D Ja se kaunis luonto...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat