Suostuisitko alastonkuviin? - Gallupit

gollum

En. Tuosta rahasta enkä isommastakaan, alusvaatteiden kanssa voisin tosin kyllä.

Sivut

Kommentit (134)

Annie the Pooh

minussa on sen verran ehkä ekshibitionistin vikaa, että kyllä suostuisin. Nauraisin niille jotka olis musta sen valmis maksamaan :lol:

Lania

En mäkään tota rahaa huomannu, ja laitoin silti kyllä.

En mä mihinkään lähtis haarat auki revitteleen, mutta jos olis "hyvällä maulla tehtyjä" (lässytilää) ja sellasia missä ei kriittisiä paikkoja ainakaan pahemmin näkyis, niin kai sitä vois. Ja jos joku saa siitä kymppitonnin edestä jotain kiksejä, ni jo pelkästään siitä huvista vois suostua :lol:

Tosin, kyllä sitä pari kertaa pitäis miettiä jos yhtäkkiä joku kadulla tulee vastaan että tuutko kuvattavaks.

Miffy

Mä laitoin tuohon ,että en. En ainakaan mihinkään hikisille runkkareille tehtävään pornolehteen tms.

Jonkinlaiseen taideprojektiin voisin suostua.

MUOKS. Ja vartaloani en myisi, jotenka voisin tehdä tuon mieluummin vaikka ilmaiseksi.

Torspo

Vastasin EI koska minusta kenenkään alastomuus ei kuulu kuin minulle ja kumppanilleni. Asia on tietysti eri, jos läheinen olisi todella pahasti sairas ja saisin miljoonia tärkeään leikkaukseen jotta tämä läheinen pelastuisi. Muuten ehdoton ei, halveksun kaikkia jotka viittii oikeasti notkua alasti ja luulee että se on niinkuin ihan oikeaa työtä. Ja pashat.

Mun mielestä alastonkuvat on itsensä myymistä.

Jimmy KImmel

Totta munassa! :D Mutta vaan sellaisiin taiteellisiin ja "kauniisiin" kuviin... :lol:

Hiukan eri asia "omaan käyttöön" alastonkuvat, mutta hauska juttu joka tapauksessa.

Hain yhteen telkkariohjelmaan kilpailijaksi ja niihin hakemuksiin piti liittää valokuva. Aattelin vähän erottautua harmaasta massasta, joten viritin kameran kolmijalkaan sekä säädin ajastimen ja RÄPS! Jimmystä oli alastonkuva... :lol:

En muuten päässyt siihen ohjelmaan enkä edes haastatteluihin... Kai siinä tuottajat ajatteli, että tuota määrää "erotiikkaa" ei kestä kukaan sekoamatta... :lol: :lol: :lol:

Pakko vielä paljastaa, kun vauhtiin pääsin... Heikkohermoiset jättäköön tämän lukematta.. :wink: Välillä Jimmyn käsitys käytännönpilasta menee reilusti hyvän maun rajan väärälle puolelle... Olin entisen tyttöystäväni luona yksikseni ja huomasin tämän digikameran. Sitten iskikin jo kuningas idea eli ei muuta kuin housut kinttuun... :? Aloin runkkailemaan ja juuri ennen "nautinnon täyttymistä" aloin kuvaamaan videokameratoiminnolla vemppaamistani. PRUITSSS kuului, kun lemmenkiisseleiden lento tallentui kameralle. :oops: Sitten kylmänrauhallisesti housut takaisin jalkaan ja kamera pöydälle. Meni pari päivää ennen kuin "rikokseni" kävi ilmi... On se kummallista, että kuinka pienistä asioista naiset voikaan suuttua... JA PALJON! :wink: (kai tääkin jollakin tapaa liittyi alastonkuviin...?)

Jimmy KImmel
Tonde
Jimmy KImmel
Totta munassa!

Olipas yllätys... :roll:

Mulle kymppitonni on niin iso raha, että suostun kyllä "fiksuihin" kuviin, vaikka tulisivat julkiseen levitykseen. 10000 euroa päivän työstä on käytännössä katsoen ilmaista rahaa, ainakin mulle ja ainakin tässä tapauksessa. En kokisi minkäänlaisia tunnontuskia enkä todellakaan kokisi myyneeni itseäni tai ruumistani.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat