Energiajuomat - Gallupit

SunLion

lidlin juoma on esim ihan hyvää blandista...hinta-laatusuhde kohillaan. harmi ettei saa sokerittomana :(

Sivut

Kommentit (67)

Pai25

Juotteko te ihmiset energiajuomia ? Mitä ? Ja missä tilanteissa ? Vai riittääkö kahvi kun iskee väsymys ?

Ite juon kahvia ja sitten päälle vielä energiajuomia lähinnä Batteryä jos jää unet liian vähiin. Noissa on vaan se että sitten kun vaikutus alkaa laantumaan alkaa väsyttää vielä enemmän. Ja kossu-battery on hyvää ! :)

Lania

En oo varmaan koskaan juonu, muuta ku kossubatteryssa. Siitäkin oli piiiitkä tauko, kun sattuneesta syystä jo pelkkä batteryn haju sai mahan potkiin ylöspäin :oops:

Kahvilla pärjään, tosin sitäkään en oikein oo koskaan osannu juoda piristymistarkotuksessa. Kunhan juon. Ja jos se jotenki toimii, ni sit sillain et sitä pitää jo valmiiks pirteenä juoda ni ei ehkä alakaan väsyttään, mutta jos on jo väsyny ja sit alkaa kittaan ni ei siitä kyllä mitenkään eloon enää herää.

Jzzu

Joskus kullalta saatan lirkkiä kun se aina silloin tällöin juo Ediä.
Kullalle ostan välillä just ton edin, itelleni ostan alkoholin kylkiäisenä drinksussa [size=9](harvoin)[/size].
Kahvia en juo, kofeiinitabletteja joskus huitelin naamaan mutta empä ole oikeastaan mitään hyötyä huomannut noista.
Enkä kyllä sen enempää noista energiajuomistakaan.

Ritu

En juo energiajuomia juuri lainkaan, korkeintaan Red Deviliä lantrattuna viinan sekaan. Ja kahvia korkeintaan 5 kertaa vuodessa.. Eilen tosin join kahvia ekaa kertaa mustana ja ilman sokeria. Hyih..

Maruchka

Kossu-Battery ihan ok drinksu sillon tällön, mutta RedBull-Vodka-sekoitukseen en kyllä ikuna enää koske! Se sai viime talvena muutamalla hörpyllä pään niiiin sekaisin, että :shock:
Raakana en noita energiajuomia pahemmin juo, tulee se viinanmaku mieleen :lol: Ja kahviakaan en juo, korkeintaan jääkahvia kesällä joskus.

Tonde

Joskus menee Batteryä, ku oikein on veto pois. En tiedä sit auttaako se oikeesti, vai onko sen takia pirteempi, ku pitää ravata vessassa.

Miffy

En jua.

Tuo hetkeks lisää energiaa, mutta pitemmän päälle vaan väsyttää lisää. Näin toisaalta toimii kahvikin, jota kyl juan. Mut en noita keinotekosia piristeitä, jos tän ny näin vois ilmasta :)

Tai no, viime kesän join pari kertaa sokeritonta Red Bullia, kun piti jaksaa bilettää pitkiä aikoja.

Rixuliini

Kahvi riittää täällä. En ole ikinä ymmärtänyt noita energiajuomia, enkä kyllä ole huomannut koskaan että kofeiinikaan vaikuttaisi minuun mitenkään kamalan piristävästi.
Mies joi yhdessä vaiheessa paljon energiajuomia, mutta nyt hänkään ei ole juonut niitä noin vuoteen.
Joskus muuten taisin vetää Batteryn kun olin yötä myöten kuskina, ja auttoihan se. Tosin luulen että mikä tahansa kylmä juoma hoitaisi saman homman.

Miffy

No kyllähän tuo kofeiini piristää (joskin sillä on huonojakin vaikutukisa).

Mutta kuten sanottu, noilla juomilla on se haittapuoli, että ne saattavat sitten aiheuttaa esim. unettomuutta tai huonosti nukkumista, vaikkei niitä ihan just ennen nukkumaanmenoa joiskaan.

Lania
Miffy

Mutta kuten sanottu, noilla juomilla on se haittapuoli, että ne saattavat sitten aiheuttaa esim. unettomuutta tai huonosti nukkumista, vaikkei niitä ihan just ennen nukkumaanmenoa joiskaan.

Noh, kunhan juo kossubatteryitä oikein reilulla kädellä niin en usko että unettomuus ainakaan on ongelma, unen laadusta en sitte kyllä tiä :lol:

andra

pari vuotta sitten olin koukussa batteryyn. join 5-7 tölkkiä päivässä. huh sitä rahan menoa. nykyään harvemmin, mutta kyllä battery/teho taitaa vieläkin lempijuoma olla, mieluiten ilman alkoholia. en erityisemmin jostain syystä pidä kossubatterystä. myöskään ed, red bull ja varsinkin se lidlin lääkevedeltä maistuva kamaluus ovat mustalla listalla.

Sinsemilla

viime kesänä litkin batteryä kun piti jaksaa yövuorossa ja onhan se ihan hyvänmakusta, vaikka ei varmaan ees piristä...
ja yleensä tuntuu et kylmä juoma piristää paljon enemmän ku esim joku kahvi...se vaan alkaa väsyttää...tai miulla ei ainakaan toimi...

KRedit-

mulla on ikäänkuin pieni addiktio energiajuomiin.
kahvia juon PALJON.
energiajuomaa (TEHO, madcrock tai battery) menee 1-2 tölkkiä päivässä :>
juon niitä oikeastaan tilanteesta riippumatta, janoon, tylsyyteen, väsymykseen...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat