käsilaukkusi sisältö? - Gallupit

Potaatiton

lompakko, harja&peili-sydeemi, joku huulivoide, puhelin, avaimet sekä lääkkeet

Sivut

Kommentit (149)

Jeannie

Laukkua vaihtelen sen mukaan, käynkö töissä, kaupungilla tai jossaki muualla.

Nyt "työlaukussa" on lompakko, työavaimet, huulirasva- ja kiilto, kuitteja, ylipursuava kalenteri, tamponeja, kolikoita, hanskat, kyniä ja kurkkupastilleja :D Joskus sinne saattaa eksyä dödö, huulipuna sekä puhelin.

MiuMiu*

Lompakko, kännykkä, kotiavaimet, huulirasva, passi, muovipussi, hiusharja, hiusdonitsi, huulipuna, puuteri, mustekynä, pastillirasia, purkkaa, särkylääke, tamponi, nenäliina ja yleensä talvisinkin otan joka paikkaan mukaan vesipullon, joka just mahtuu laukkuun.

Amalia

Minnekään ei lähdetä ilman huulirasvaa, kalenteria ja sisuaskia! Ja koska kalenteri on ison kirjan kokoinen (miten niin pienemmälläkin pärjäis :shock: ?), aika ajoin iskee pieni paniikki kun se on ihan pakko jättää kotiin.

Rixuliini

Olen yrittänyt säännöllisin väliajoin tyhjäillä laukkuni sisältöä, ja aina kun vaihdan laukun toiseen, niin sinne toiseen jää kaikenlaista tavaraa, joten varmaan joka laukussani on ainakin pampula, side ja huulikiilto.
Tämän hetkinen käyttölaukku sisältää ison lompakon, nuukuuskukkaron, tupakka-askin, sytkän, avaimet, puuterin, huulikiillon, kamman, pampulan, pari pinniä,siteen ja kynän. Niin ja jotain paperia mille voi sutata ostoslistan tai puhelinnumeron.

Ainiin, nenäliinoja löytyy myös!

shanti

Prkl! eipähän tämä jostain syystä ottanu tuota äskeistä pitkää sepustusta, tuli vaan herjaus, että jotain viestin muotoo(?) ei oo määritelty... what?

No kuitenkin, laukusta löytyy nämä perinteiset: lompakko, puhelin, avaimet, kalenteri (onneksi suhteellisen pieni), huulirasva, huulikiilto/puna, nivean ihan tavisrasva, buranoita, purkkaa, nenäliinoja, pinnejä, hiusharja, toisinaan myös pieni hiuskiinnepullo,... Ja pakko mainita, että alkusyksystä, kun olin just muuttanu uuteen kaupunkiin, niin karttakin oli ihan must! Turistimeininki ;) Vaikka ei sitä juuri koskaan tullu käytettyä, paljon mukavampi oli kierrellä päättömänä ja siinä sivussa tutustua paikkoihin.
Laukkuna on melkein aina musta kankainen allu-olkalaukku, tietysti tilanteesta riippuen välillä myös pikkulaukku.

Ja tuo Rixuliinin laukku on muuten tosi nätti! :)

tanjazuzanne

Laukustani löytyy: lompakko, avaimet, kännykkä, huulirasva, huulikiilto, puuteri, kalenteri, kynä, side, pieni hiusharja, nenäliina, purkkaa.. Vesipullokin kulkee mukana, mikäli satun muistamaan ottamaan. Niin juu, käytän tavallisesti marimekon mustaa olkalaukkua tai sitten valkoista pikkulaukkua.

Tyttönen

lompakko,kännykkä,kotiavaimet,autonavaimet,huulirasva,puuteri,huulikiilto,nenäliinoja(tosin niitä ei oo koskaan sillon,kun tarttis :lol: ), purkkaa...mitäs muuta..kalenteri joskus.käsirasvaa pitäis olla aina mukana.tuntuu,et sitä tarttis aina.eipä kai sit muuta

Ja laukkuna toimii musta marimekon käsilaukku.

Tonde

Voi elämä! Mä kuulun niihin, joiden käsilaukusta löytyy kaikkea mahdollista. Viimesin löytö oli semmonen juttu, mitä laitetaan biljardikepin päähän...

maaruli

Mun mustassa nahkaisessa (tai no ei se oikeeta nahkaa oo :D ) pienehkössä laukussa on lompakko, kotiavain, auton avain, työpaikan avain, toisen kodin avain, kännykkä, kampa, puuteri, nenäliina joskus. Muistan joskus yläasteaikoina kun oli kauhea buumi kantaa mukana kaikkea korttipakasta ompelutarvikkeisiin. :lol:

Annie the Pooh

Laukku on milloin millainenkin... Laukkufriikki!

Sisältää vähintään lompakon, avaimet, puhelimen ja siteitä (jokaisessa laukussa on tasku niille). Sit voi olla kynsiviiloja, huulirasva, puuteri, kynän, kuitteja, karkkipapereita (en myöskään heitä luontoon), käsirasvaa...

DemonOfTheDay

mun harmaasta jokseenkin isosta henkan laukusta löytyy meikit, kalenteri,pipo, känny, avaimet, Tervaleijonia, omena, lompakko, vesipullo, pari karkkia, nessuja, työpapereita,purkkaa, särkylääkkeet, side, kampa yms. irtokamaa..ja aina ihan kauhee määrä kuitteja kaupoista...shoppailuholisti :lol:
joskus sieltä löytyy shottilaseja baareista ja ehkäpä pari pilliä, nekin baareista. Ja koska käytän laukkua töissä niin eväät....ihmeellistä miten paljon kamaa voi mahtua laukkuun, kun ei se nyt kuitenkaan NIIN iso ole! :shock:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat