Angelina Jolie - Gallupit

xaz

Haha, tää oli pakko tehä! :lol:
Eli siis yksinkertainen kysymys, pidätkö vai etkö, jos tahtoo tapella aiheesta, tapelkoon, mut ei mitään erityisiä perusteluja tarvihe laittaa jos ei halua, eihän tää nyt mitenkään kuolemanvakavaa ole :lol:

Itsehän voin aloittaa, eli en tykkää pätkääkään.

edit.
mina ei tykka!
eli typoja taasen...
:lol:

Kommentit (9)

amethystine

No juu, enpä juuri.. Ei se oo ees erityisen nätti miun mielestä, siis mitenkään erikoisen kaunis. Kaipa se ihan näytellä osaa. Ja ne huulet on lähinnä törkeen isot.

glitter_

En oikein tykkää. En sit tiedä mikä siinä on kun joku siinä ärsyttää.;o
Mutta onhan se hyvä näyttelijä kuitenkin. Sen ulkonäköä kehutaan paljon, mut ei se mun mielestä mikään tositosi nätti oo. Mut tää on vaan mun mielipide. : )

Celestia

Näyttelijänä Angelina on musta tosi lahjakas ja useimmat sen leffoista on hyviä, esim. Vuosi nuoruudestani, Original Sin, Foxfire ja Gia. Siltikään en lue Angieta lempinäyttelijöideni joukkoon, ei menis edes top 5:een. Jokin siinä ihmisessä vähän häiritsee, en sit tiiä mikä, mutta joka tapauksessa näytellä hän osaa :)

Ja mitä ulkonäköön tulee niin ite en oo koskaan pitäny Angelinaa mitenkään kovin kauniina.

shazzer

En erikoisemmin tykkää. Tai sanottakoon että olen Jennifer Aniston-fani niin senkään vuoksi en Angelinasta hirveästi pidä. Mutta näyttelijänä hyvä (varsinkin tomb raiderissa!) ja onhan hää kauniskin. Mitäs tähän nyt vastais... En tänään enkä huomenna, niin kai sitten :P

amadrierith

luen hänet yhdeks parhaista naisnäyttelijöistä. vuosi nuoruudesta ja muutkii on hyvii elokuvia. jotain vetävää angelinas on, tiedä sit mitä, kiehtovaa ehkä?

miula ei oo sillee mitää mielipidettä hänestä, hyvi tekee työnsä. jokin kuitenkii ärsyttää, kuten muutkii maininnu : o ehkä syytä löytyy vastakkaisen sukupuolen kiinnostuksesta kyseiseen naiseen.. d: en kuitenkaan lukis itteeni erityisemmin mustasukkaseks, koska itekkii tykkään miesnäyttelijöistä, laulajista tms, joihin ei tietenkään ikinä oo mahdollisuuksia :> joku kuitenkin angelinassa vaan herättää ärsytyksen.

jennie

Angelina Joliella on neljä lasta. Hänen adoptoitu poikansa Maddox Chivan Jolie-Pitt on syntynyt 5. elokuuta vuonna 2001 Kambodzassa. Toisen lapsensa, tytär Zahara Marley Jolie-Pittin (s. 8. tammikuuta 2005), hän adoptoi Etiopiasta kesällä 2005. Pitt haki joulukuussa 2005 oikeudelta päätöstä tulla Maddoxin ja Zaharan adoptioisäksi. Lasten sukunimeksi muutettiin Jolie-Pitt kuukausi sen jälkeen, kun Pittin adoptiohakemus oli hyväksytty. Jolie ja Pitt saivat ensimmäisen biologisen lapsensa 27. toukokuuta vuonna 2006, kun tytär Shiloh Nouvel Jolie-Pitt syntyi Namibiassa, Afrikassa. Shiloh Nouvel teki historiaa heinäkuussa 2006, kun hänestä tehtiin näköisvahanukke Madame Tussaudsin vahakabinettimuseoon. Shiloh on ensimmäinen vahanukkevauva, joka on päässyt esille kyseiseen museoon. Neljännen lapsensa, poika Pax Thien Jolie-Pittin (s. marraskuussa 2003), Jolie adoptoi Vietnamista 15. maaliskuuta 2007. Vuonna 2006 People-lehti valitsi Jolien ja Pittin perheen vuoden perheeksi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat