Valmistujaisten tarjoilu - Työ ja opiskelu

NAPPI

Valmistujaiset
Kirjoittanut: sjenna 17.12.2008 klo 17.42

Pidän AMKsta valmistumisen johdosta penet(!!!) juhlat, ajattelin tarjota:

-suolaista piirakkaa (kinkku ja feta, yksi vieras ei syö lihaa)
-karjalanpiirakoita +munavoi
-(tonnikala tms. kala)pastasalaattia
-patonkia (joko valkosipuli tai sitten tavallinen+levite)

-2laatua keksejä
-karkkia kupissa ja konvehteja
-juustokakku (en osaa tehdä täytekakkua)

Mitä muuta??? Onko tarpeeksi? Osa vieraista tulee kauempaa, niin ajattelin panostaa enemmän suolaiseen kun muutenkin näyttää tekevän paremmin kauppansa.

Kommentit (1)

Tsein

Suolaisia syötäviä tuossa tuntuisi olevan ihan riittävästi. Jos rahaa riittää, niin patongille kannattaa ostaa pari erilaista levitettä. Kaikki eivät halua tuoksua valkosipulilta, josta jää muuten suuhun sellainen maku, että sen jälkeen on ikävä syödä esim. karkkeja. Suolakeksejäkin voit heittää tarjolle, ne eivät paljon valmisteluja vaadi, mutta niiden kanssa on kiva syödä noita levitteitä.

Makeat syötävät sitten ovat vähän niukemmat. Kaikki eivät välttämättä ole juustokakun ystäviä (eivät ainakaan maitorajoitteiset), joten tarjolle ehkä kannattaisi laittaa myös jokin toisenlainen kakku. Vaikka sitten kuivakakku, jos ei se täytekakun tekeminen luonnistu. Eipä silti, kakkuja saa kaupastakin ihan valmiina. Jos jotain oikein makeaa haluat, tee pätkiskakku.

Ei kai siihen muuta. Kahvit ja alkumaljat kaiketi. Jos lapsia tulee, niin mehua tarjolle. Niin ja tosiaan kannattaa miettiä onko vieraiden joukossa allergikkoja, laktoosi-intolerantteja, keliakikoita jne. ja sitten katsella, että kaikille varmasti löytyy ainakin jotain, mitä voivat syödä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat