Muotilehteen töihin? - Työ ja opiskelu

jesssiii

Mitä tarvitaan että pääsee muotilehteen töihin? esim trendi, cosmo jne?
Viisaammat kertokaa! :D

Kommentit (3)

Tsein

Mie lähtisin etenemään hankkimalla journalistiikasta tutkinnon. Tietysti mikä jottei keväisin kyselisi kesätyömahdollisuuksien perään ja tiedustelisi oppisopimuskoulutusmahdollisuudesta. Ei kai muotilehti sen kummempi paikka ole olla töissä kuin mikään muukaan paikka. Koulutus ja halu alalle auttaa pitkälle. Jos sitten miettii ihan aihealueena juuri muotilehteä, niin jonkinlainen tietämys muodista ja trendeistä on plussaa.

Faunastic

Tuli heti mieleen elokuva Paholainen pukeutuu Pradaan :)

Tseinin tekstiä vielä lisäilen, että ihan ei kuitenkaan toisen asteen tutkinnoilla noihin hommiin pääse. Ellei sit satu olemaan luonnonlahjakkuus ja sitten niitä suhteita ko. hommiin...

Msuh

Kaikki tässä on aika lailla jo tullutkin. http://www.jyu.fi/hum/laitokset/viesti/oppiaineet/jou Tuossa nyt on esimerkiksi kerrottu tarkemmin journalistiikan koulutusohjelmasta Jyväskylän yliopistossa. Sivuilla olevasta linkistä näkee opetussuunnitelman tarkemmin. Näet hieman, millaisiin asioihin ko. koulutusohjelmassa perehdytään.

Aluksi kannattaa kysellä töitä vaikka pienemmistä paikallislehdistä, sillä niihin otetaan käsittääkseni mieluusti nuoria harjoittelemaan ilman alan koulutustakin. Jostain se on aloitettava ja tuollaiset pestit ovat aina plussaa, kun myöhemmin haet johonkiin muotilehteen töihin :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat