Minne muutatte? - Työ ja opiskelu

ssammy

Mihin paikkaan olette muuttamassa seuraavaksi ja miksi? Perustella voisi muutenkin kuin sillä että opiskelupaikka on siellä ellei sitten näe muuta hyvää siinä kaupungissa :wink:

Sivut

Kommentit (39)

Nyytikki

Tosiaan, Joensuu olisi tähtäimessä ja kolmatta kertaa haku menossa. Eipä sille Joensuulle oikeasti mitään muita syitä ole, kuin että koulutus on siellä eikä muualla :P onhan tuo tässä hyvien yhteyksien päässä ja vaikuttaa ihan mukavalta.. mutta en tunne kaupunkia sen paremmin sanoakseni, että olisi muita syitä muuttaa.

amethystine

Joensuuhun. Opiskella meinaan sairaanhoitajaksi, ja joensuussa se onnistuu lähimpänä niin miksipä sitä kauemmaksi muuttamaan. Lisäksi kaksi tätiä asuu kaupungissa niin on tuttuja lähellä jos nyt joku hätä tulee.. :roll: (Joo, oon muuttamassa vasta kotoa.. :lol: ) Tunnen myös kaupunkia melko hyvin jo ennestään, osaan liikkua ja tiedän mitä on missäkin ja pikkukaupunkilaisena en mihinkään isoon kaupunkiin haluiskaan. Asuminen on edullista (opiskelijalle tärkeetä) ja kun kulta kuitenkin tänne Lieksaan jää, niin pääsen tänne puolessatoista tunnissa tai kulta miun luo vapaapäivinään. Siinäpä niitä syitä jo melko paljon on. :)

Msuh

Onhan siihen muuttoon vielä aikaa, mutta Jyväskylä on tähtäimessä, jos yliopistosta vain opiskelupaikan saan. Tampere kyllä kiinnostaisi enemmän; tuttu kaupunki, jossa poikaystävä ja isoveli asuvat. Sieltä vain kun ei tahdo löytyä minulle sopivaa koulutusohjelmaa :roll:

arc-en-ciel

Tampereelle toivottavasti, jos vain pääsen yliopistoon sisään. Haluan päästä joksikin aikaa asustamaan suurempaan kaupunkiin näiden pienessä kyläpahasessa vietettyjen vuosien jälkeen. Juna kulkee ja harrastusmahdollisuuksiakin löytyy. Poikakaverillekin löytyy mieleinen opiskelupaikka sieltä.

enkelin

tampereella asustan, eikä muuttoa tampereelta pois ole ihan heti tiedossa. toisaalta on tämä tamperekin alkanut tuntua jo kovin pieneltä, että voisi muuttaa johonkin isompaankin paikkaan ainakin hetkeksi :D
mutta kyllä tää tampere kiva paikka on. olen kotoisin pienestä kyläpahasesta pohjois-pohjanmaalta, jossa asuin 8 kilsan päässä keskustasta. no asunhan mä nytkin, hervannassa, mutta on tää ehkä vähän eri asia...

nele

Kohta muutto edessä Tamperelle (taas), jipii!

Kaupunkiin muutan, koska ennen poismuuttoa asuin siellä 4 vuotta. Muutan, koska kaupunki on ainoa, missä Suomessa asun mielelläni. Siellä on suurin osa ystävistäni, toinen perheeni ja kivoja vakkarimestoja. Lyhyesti sanottuna siis viihdyn kaupungissa hyvin (no ehkä en niin hyvin Länsi-Tampereella, hehe). Lisäksi tosin toivon, että pääsen kesäksi ja syksyksi töihin samaan työpaikkaan ja tuo työpaikka nyt sattuu myös olemaan Tampereella.

VanishingLight

Tarkotus olis muuttaa ens syksynä Ouluun tai Jyväskylään hyvin sijainnin takia, ja siellä aloittaa yliopsto-opiskelut. Kuopioon tekisi myös kovasti mieli, mutta täältä on sinne TOOOOOSI huonot kulkuyhteydet. :<

xaz

no täällähän on porukkaa tampereella muuttamassa :shock:

itsehän haaveilen vain keskustaan muuttamisesta, kaupungissa jossa jo asun :roll: en tiiä sitte miten käy ku on enää vuosi ja yks jakso koulua jäljellä. Ihanteellisinta ois jos ei tarvis muuttaa mihinkään muutamaan vuoteen, mut.. saa nähä miten käy.

Jos voi noin vain muuttaa, niin muuttaisin Helsinkiin, töiden perässä kuinkas muutenkaan.

Jos saisin töitä täältä kotiseudulta niin aivan hyvin voisin tännekin muuttaa :roll:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat