yksin vieraassa kaupungissa - Työ ja opiskelu

nightmare_

Hei!
Haluaisin kuulla kokemuksia uudelle paikkakunnalle opiskelemaan lähtemisestä. Oliko aluksi yksinäistä tai onko jopa edelleen? Miten pian olette saaneet uusia kavereita?
Itseäni hieman jännittää tuleva syksy koska luultavasti joudun hakemaan toiselle paikkakunnalle opiskelemaan, ja yksinäisyys pelottaa, ja tuskin saan edes poikaystävää muutamaan mukaan.. :?

Kommentit (1)

nele

Oma kokemukseni oli positiivinen. Sain todella hyviä kavereita ja parhaat ystäväni uudesta kaupungista ja suhteet syttyivät nopeasti. Parhaan kaverin kanssa oltiin tunnettu alle kuukausi kun varattiin jo ulkomaanmatkaa.
Tosin omalla kohdalla ystävystymistä nopeutti asuntola missä asuin ja missä vietettiin todella paljon aikaa muiden muualta tulleiden kanssa.

Jokatapauksessa, koulu on (erit. ammattikoulu ja luokallinen lukio, missä suurin osa tunneista pidetään samalla porukalla) on todella hyvä paikka tavata uusia ystäviä. Suhteet solmitaan suht nopeasti.
Jos menee yliopistoon tai vastaavaan opiskelemaan, niin kannattaa varmaan osallistua kaikille mahdollisille yhteisille retkille.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat