työ grillimyyjänä.. - Työ ja opiskelu

PinkPanther

Eli katselin tuossa yhtä työpaikkailmoitusta, olisi grillimyyjän paikka vapaana, ja kesätyötä olisi. Eli jos voisin olla siellä kesäkuun, niin mitä ootte mieltä, onko se ihan perseestä, vai onko mukavaa. Tuo grilli on auki klo 9-21, eli ei tulis ainakaan mitään humalaisia baaristakotiutujia yöllä asiakkaiksi.. ellei sitten paikkakunnan puliukot tuu lounastamaan..

Onko kenelläkään kokemusta grillimyyjän työstä?

Kommentit (4)

nakymaton_ninni

Mä oon aikanaan ollu kotipaikkakunnalla grillillä töissä, tein jonkun verran päivävuoroja, mutta pääasiassa yövuoroja. Sama juttu nyt nykyisellä asuinpaikkakunnalla, tein paikalliselle grillille yötuureja.

Päivisin se on ihan semmoista mukavan leppoisaa hommaa, ei siinä hirveästi voimia vaadita että jaksaa niitä purilaisia vääntää. Suurin osa työstä koostuu siitä, että pilkkoo, silppuaa ja laittaa valmiiksi niitä raaka-aineita eri ruoka-annoksia varten. Sit jatkuvaa siivoamista ja järjestelemistä, tietty riippuu paikasta, mutta sitä ihanaa grillirasvaa tuppaa valumaan joka paikasta ja sitä saa olla koko ajan pyyhkimässä pois seiniltä, katosta, ritilöistä yms.

Ihmiset tulee jännästi rykäyksinä, huomaa että tiettyyn kellon aikaan saattaa olla vilskettä ja sit taas Salkkareiden katseluaikaan on hiljaista.

Yögrilliä en suosittele kellekkään, saat kuulla olevas huora ja ties mitä monta kertaa yössä. Öykkärit tappelee snagarin kulmalla, etuilevat ja mikään ei koskaan ole hyvin. Ja sitten kun neljältä aamuyöstä ei enää ole skarpeimmillaan niin ei se hirveän kivaa hommaa ole. :?

Palkka on vähän surkeasta päästä, ainakaan edellisessä työpaikassa eivät suostuneet työsopimusta tekemään, vaan palkka oli arkisin työajasta riippumatta 7 e puhtaana käteen ja la-su 9 e käteen. Eli ainakin työsopimukset kuntoon ennenkuin sinne menee hommiin. Mullakin lorahti reilu 100 asteista öljyä nilkoille kun keittimen luukku antoi periksi. Eipä siinä kukaan korvannut palovammoja - onneksi oli vanhaa öljyä niin ei pahasti poltellut farkkukankaan läpi.

Tsemiä työnhakuun! 8)

Schneesturm

Kesäksi menen, katsotaan miten käy. Ei tuo taida ihan yölläyöllä olla auki, puolilta öin viimeistään kuulemma menee kiinni. Kuulemma on aina vähintään 2 henkilöä vuorossa ja sitten tossa on jotkut vartijat yöaikaan hengailemassa.

liljankukka

Itselläni ei ole kokemusta, mutta yks tuttu oli viime kesänä grillillä myyjänä. Kivasti kävi, se ryöstettiin puukolla uhaten. Tää tapahtui kuitenkin varmaan joskus illalla/yöllä.. mut silti. :?

PinkPanther

Kaikille kiitos kommenteista. Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaisi, mutta en nyt kuitenkaan ole soittamassa sinne. Ei kiinnosta se rasvan käry, alan voida pahoin kuitenkin :D Tuskin mitään ongelmia tulisi, kun tuo grilli ei ole öisin aiuki.. mutta silti, en halua mennä, koska nyt on vaihtoehtoja jo hyvin. TAi siis etten jää kesällä ilman rahaa :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat