KOA:n opiskelija-asunnot:oppisoppi! - Työ ja opiskelu

^bambi^

Eli onko kukaan asunut tuolla? Onko siellä oikeasti silleen että 12 henkilöä käyttää samaa vessaa,suihkua ja keittiötä?
Maanantaina pitäs vuokrasopimus mennä tekemään ja tässä hetki sitten huomasin että tietoa tuosta ei löydy. Vituttaa nyt kyllä koko homma.

Kommentit (10)

Jzzu

Siis kyseessä ilmeisesti Kainuun Opiskelija-asunto Oy:n kämpät?
Olettaisin olevan sama idea kuin paikallisella vastaavalla eli riippuu ihan kämpästä että monta siellä on.

Mitä mie tuolta kattelin niin kolmen huoneen kämppiä näytti olevan noi isoimmat solut ja oletan sen perusteella että kyseessä on siis kolmen hengen solu eli yksi ihminen per huone.
Täällä ainakin juuri noin: vuokraa siis maksetaan siitä omasta tilasta (oma erikseen lukittava huone johon vain sinulla avain) ja yhteisestä tilasta joka on kaikkien solussa asuvien käytössä (keittiö, kylppärit, parveke) plus mahdolliset lisäpalvelut kuten pyykkitupa.

^bambi^

Tuota tietoa että montako sitä samaa keittiötä käyttää ei missään kerrota. Siellä sivulla on vaan että yhdessä kerroksessa on 12 asuntoa. Kaikissa muissa kajaanin opiskelija-asunnoissa tuo tieto löytyy. (eli siis vaikka että 2h/k tai 3h/k)

Luulisi kyllä että siinä ei tuota kolmea enempää ole mutta mene ja tiedä.

^bambi^

Toivottavasti siinä on vain se kolme. Näin eilen jo painajaista siitä että siellä oli se kakstoista jotka käytti samaa vessaa yms. :D

Jzzu

Ja kyllä se viimeistään vuokrasopimusta kirjoittaessa selviää.
Eli ei sun tarvii sikaa säkissä ottaa, kysyt vaan reippaasti jos joku arveluttaa. :wink:

^bambi^

joo mä sitte soitin sinne tänään ja tosiaan se oli 12 hengen solu!
Hieman tuota ihmettelen että miten yks jääkaappi edes jaetaan 12 hengen kesken :shock:

Noh sainpahan sen vaihdettua ja samalla sain sitten n. 3 kilometrin koulumatkan prkl.

Miffy

Mun mies asui joku aika sitten opiskelija-asunnossa, jossa samassa solussa asui muistaakseni 6 tai 7 tyyppiä. Ne huoneet oli aika isoja (yli 20 neliötä) ja niissä oli oma vessa ja kylppäri. Mut keittiö oli yhteinen; siel oli kaappeja jonkun verran, kaks j.kaappia ja pakastinta mut vaan yks hella. Et ehkä tossakin on kyseessä joku täntyyppinen ratkasu, jossa huoneet on melkeen ku yksiöitä.

^bambi^

Kyllä siellä ihan yhteinen suihku ja vessa olis ollu. Omassa huoneessa ois ollu lavuaari et kai siihen ois pitäny tarpeet tehä ku aamulla tunnin jono vessaan :shock:

No kyllä se kolme kilometriä menee ku sai kunnollisen kämpän. :D

LaQu

ite oon kans muuttamas kajaaniin viikon päästä,amk.sta just sen 3km päähän 2hengen soluun ku ei innostanu tommonen 20hlö samaspaikas asuminen,toivottvasti se toinen joka kämpäs asuu on ok!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat