Asunnot ulkomailla - Työ ja opiskelu

blaah:)

Riippuen siitä mitä ajattelit ulkomailla tehdä.. Itse kun opiskelin Italiassa niin hommasin koulun kautta kaksion keskustasta todella halpaan hintaan...

Eli siis jos sinulla on jo työ tms. valmiina odottamasta, niin pyydä heiltä apua.. He kuitenkin osaavat paikallisina auttaa parhaiten..

Kommentit (4)

Elma

www.expatrium.fi esimerkiksi

No eikö silti kannattaisi hankkiutua yliopiston kämppään, koska veikkaan byrokratian ja vuokran vähenevän puolella ja niissä ainakin tutustuu muihin opiskelijoihin.

Asun itsekin ulkomailla ja halvassa opiskelija-asunnossa. Kavereita löytyi viidessä minuutissa eikä tarvinnut tapella yksityisiä vuokranantajia, jotka eivät kenties mielellään ota ulkomaalaisia vuokralaisia, vastaan.

blaah:)
Dubyamoa
laita linkkiä ko.keskusteluista? siis yliopistoon hain, mutta lukemani mukaan yliopiston kämpät ovat kalliita sekä huonokuntoisia. eli etsin noin yleisesti vinkkiä miten kämppää voi löytää vapailta markkinoilta, ja ajattelin että ne joilla on siitä kokemusta osaisivat vinkkejä kertoa:)

Miten sinä hait sinne yliopistoon? Kun mullakin kutkuttaa tuo sama ajatus mieltä... Porukat ovat kyllä jo lupautuneet maksamaan koulukulut ulkomailla, tulivat ne sitten kuinka kalliksi tahansa..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat