Lukeeko Obama näitä? - Ihmiset ja ilmiöt

mailis nuutinen

Lukeeko Obama näitä?

Kun kirjoittelin laajasti nettiin kuukausi sitten miten USA on systemaattisesti pyrkimässä irti sekä uraanisesta, että plutoniumisesta ydinaseteollisuudestaan. Keskityin mm. nettien 02.03.2009 kirjoitteluissani nimenomaan ja tietoisesti asiaan juuri aseperustaisesti. Kerroin USA:n nykyjohdon hylkäävän uraanit ja plutoniumit, koskei niiden käytölle ole tulevaisuutta. Ei sotatantereilla, eikä siviilipuolellakaan näköjään. Povasin toki jämäkkää vaikeutta myös siviiliydinhuollolle kun 94% ydinaseuraanin maailmalla syövä asepuoli poistetaan lopullisesti!Kaikesta huomaa, että USA alkaa olemaan enemmän kuin huolestunut taustoillaan ydinvoiman nostettua maailman taustamme jo 10-kertaisuuksiinsa. Huomatessaan miten ydinvaaran tietotasot neteissä kasvaa uusiin mittasuhteisiinsa. Mutta en olisi kyllä silloin viellä uskonut näkeväni enemmän kuin konkreetisen vastauksen esittämiini. Maailman merkittävimmän hallitsijan suusta. Maailman merkittävimmässä G20 seuraavassa tilaisuudessa NATO-kokouksesta Euroopasta.

[color=indigo]YLE teksti TV 03.04.2009." Obaman haluaa eroon ydinaseista. Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ilmoitti Nato-kokousessa tavoittelevansa ydinaseetonta maailmaa!! Obama puhui suunnitelmistaan juhlatilaisuudessa Ranskan Strasbourgissa. Hän kertoo tavoitteen yksityiskohdista Prahassa sunnuntaina. Presidentin mukaan ydinkatastrofin vaara ei ole vielä väistynyt!? Vaikka kylmä sota on ohi. Obaman mukaan ydinaseiden leviäminen tai YDINMATERIAALIN ryöstely voi johtaa minkä tahansa kaupungin tuhoon. Hän myös kehotti. Nato-maita lähentymään Venäjän kanssa."[/color]

Huikeaksi asia tekee, kun MIT:n 1988 laskemasta maailman uraaninkaivuun siirtymisestä pysyvästi energianegatiiviseksi on aikaa tuskin muutama kuukausi ja heti repesi. Euroopan kolminkertaistamistavoite uudisekoenergiaan ilman ydinvoimaa saa huimaa vahvistusta. EU näyttää maailman mukana hylkäävän ydinvoiman 2025, kuten on esitetty. Obaman ydinvastaiset kommentoinnit saavat alati lisäpotkua hetki hetkeltä. Ero ydinmyönteiseen W. Bushiin kasvaa silmissä. Nyt tajuamme miksi Obaman sanoutui mm. alustaan asti irti lausunnoissaan USA:n 97% ulkomaalaisesta ydinenergian kaikista muodoista. Olen ällikällä lyöty näåistäkin kommenteistaan. Kertakaikkiaan pakko kysyä: "Lukeeko Obama neuvonantajat systemaattisesti näitä nettijuttujani? Vai osunko vaan tarkkaa tarkemmilla taustatiedoillani alati tarkkaan esittelemissäni!" :idea:

Kommentit (2)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat