Kesäsuunnitelmanne?

Vierailija

Mulla aika suuri osa kesästä menee töissä, mutta sitten elokuun lomailen ja lähden reilaamaan:)

Mitä teijän kesään kuuluu?

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Mä lähen ranskaan kaverin mökille. sit meil on kotona mulle synttäri allasbileet ! ;D sit aateltii kaveriporukan kans vaa hyppää junaan ja antaa sen viiä meijät jonnekkin =) sit viel kaheks viikoks espanjaan serkuille ja ruotsiin laivalle.

Vierailija

Näillänäkymin kun ei töitäkään ole tiedossa niin ei mitään suunnitelmia kesäksi ole. Olis kiva kun olisi niitä töitä ni vois sitte vähän suunnitellakin jotain. Mutta varmana menee kesä kirjoja lukiessa ja kavereita nähdessä.

Vierailija

Työttömänä kun hengailen, niin ei ole kauheasti varaa reissata. Ruisrockissa käydään, mutta muuten varmaan miehekkeen kanssa lojutaan vaan kotosalla ja nautitaan ilmoista.

Vierailija

Varmaan pääsen jossakin vaiheessa mansikoita poimimaan ja myymään(ah, luksusta). Heinäkuussa kavereiden kanssa Helsinkii kattomaa Britneytä:D
Sitte varmaan sellasta yleistä, että käyn sukulaisilla jotka asuu kauempana.Hmm.. tietenkin rentoutumista, makkaran paistoa, rannalla hengailua, kohtuullista biletystä ja hauskaa seuraa! Ja lepoa että on sitte syksyllä valmis taas alottaa opiskelun :D

Vierailija

Mulla menee alkukesä pääsykokeisiin valmistautuessa. Niitten jälkeen lähen sitten viikoks Turkkiin. Heinäkuun alusta alkaa työt puhelinmyyjänä:D En vielä tiedä, että kauan sitten jatkan siellä..:) Mutta oon paljon kavereitten ja poikaystävän kanssa<3 Rannalla, kahviloissa, puistossa, mökillä..:)

Vierailija

itse lähden melkein heti kesäkuun alussa viikoksi bulgaariaan. ihanaa päästä hetkeksi pois töistä ja makaamaan biitsille. loppu kesä on kyllä sitten vähän auki...

Vierailija

koko kesä menee töissä, mutta elokuussa on vähän vapaampaa joten saatetaan ukon kanssa mennä vaikka veneilemään appiukon kanssa yhdeks viikonlopuks. eipä opiskelijalla oikein kesälomaa ikinä ole, kun kesällä täytyy tienata talvella käytettävät rahat.

Vierailija

Mulla ei mitään erikoista ainakaan viel oo tiedossa...töihin aion mennä jos nyt jotain saan. Sitten tietty nautiskellaan lämpimistä kesäpäivistä mieheni kans aina kun vaan mahdollista ja toivottavasti aletaan myös ettiä omaa kämppää. Luultavasti myös käydään särkkiksellä tai jossain.. :)

Vierailija

Kesällä lähen viikoksi kylpylälomalle Viroon, Pärnuun. Ah sitä ihanuutta <3
Sit mökkeilen, veneilen ja otan aurinkoo. Ja heinäkuussa sitten lähen Helsinkiin kattoo Britneyn keikkaa!! Jee! Kolme viikkoo ois kesälomaa, mitää muita sen suurempii suunnitelmii ei oo vielä.. Kylhä sitä kerkeää keksii viel vaikka mitä tehtävää ;)

Vierailija

Miekkosen kanssa käydään ehkä kotipuolessa bluesfestareilla kesäkuun alussa. Isoveli kun on vielä järjestäny ne festarit, niin sitä suuremmalla syyllä. Sitten elokuussa on mun äiteen 50v. synttäreille meno. Muuten ei ole mitään kummempia suunnitelmia, kun työttömänä ollaan. Miekkonen saattaa ehkä saada hyvällä tuurilla töitä, niin sen takia saattaa jäädä bluesit välistä.

Vierailija

Mulla ei ole tiedossa mitään tekemistä, voi surku! :l
Kesätöitä ei ole (vähän nuori olen ehkä, 15v.), eikä ulkomaanmatkoja tiedossa. Apulannan keikalla olisi kiva käydä, saa nähdä. Lisäksi jotain tylsää mökkeilyä ja Suomen kiertelyä.
Mitään ideoita mitä voisi tehdä halvalla ja alaikäisenä, heheh? :)

Kepa
Seuraa 
Liittynyt7.5.2009

Mä oon kesän osa-aikaisesti töissä, teen noin 30h viikossa. Oon ollu tuolla osa-aikaisena myös lukuvuoden ajan niin tein päätöksen, että haluan kesällä vähän nauttia ja pitää enempi vapaata ja siksi vain siis osa-aikaisena. Heinäkuun alussa pidän myös pari viikkoa lomaa, joka menee varmasti vaan ollessa ja koiran kanssa touhutessa. Saatetaan muutamaksi yöksi mennä myös mökille :) Mitään erityisiä suunnitelmia ei ole, koska lähden elokuussa vaihtoon USA:an niin on tarve säästää rahaa ja sittenhän sitä tulee muutekin matkusteltua :>

Vierailija

Halvalla ja alaikäsenähän voi tehä vaikka mitä ihanaa!! Olla paljon paljon kavereitten kanssa, rannalla, shoppailla, piknikkejä, lenkkeillä. Ja se mökkeilykin on loppujen lopuks ihan kivaa, kunhan se ei mee liiallisuuksiin:)

Vierailija

Töitä töitä töitä... Ei oikein mitään muuta suunnitelmia.. Paitsi että ehkä jotain pieniä reissuja tulee tehtyä. Pitäisi mennä siskoa moikkaamaan kun emme useinkaan näe. Ja sitten mökille on pakko päästä =). Ja jos rahatilanne (ja työnantaja) antaa periksi niin sitten olisi kiva ottaa äkkilähtö jonnekin ulkomaille. Kauhea matkakuume!!! =)

Vierailija

Koulut loppuu ensiviikolla. Ensimäisen viikon olen töissä lapsenpiikana, sitä seuraavalla viikolla lähden Tampereelle reissaamaan. En ole kauheasti ajatellut valmiiksi, että mitä aion tehdä kesällä, mutta kyllä kai se selviää kesän aikana! :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat