Ulkomailta nainen - Ihmiset ja ilmiöt

Pennsylvania

Jotkut valittavat että suomalaiset miehet ovat äreitä, juroja, viinaameneviä, eivätkä puhu eivätkä pussaa. On niitä naisiakin, jotka ovat läpensä pettyneet nimenomaan suomalaisiin miehiin, ja näinollen mieluusti valkkaavat omaksensa jonkun eri rotua olevan.

Miehilläkin lienee jonkinlainen yleiskäsitys suomalaisesta naisesta, jonka ovat empiiristen kokemustensa myötä muodostaneet. Jos vaikka kokee, että suomalaiset naiset ovat liian urakeskeisiä, kylmiä, kiireisiä, itsekkäitä ja itsenäisiä, ja ehkä vielä paksuja tai harmaanvärisiä, niin sittenpä kokee niin.

Käytännössä minusta parisuhteen sisäisten kansallisuus-/rotuerojen ei pitäisi olla asia, josta ulkopuoliset ovat mitään mieltä. Kukin tavallaan ja mielensä mukaan.

Lähinnä hämmentää ne tapaukset, joihin aina välillä törmää, jossa suomalainen Juhani, 72 vuotta, menee naimisiin thaimaalaisen Aadishreen, 19 vuotta, kanssa. Voiko noissa tapauksissa olla kyse oikeasti muusta, kuin rahasta?

Kommentit (7)

Tsein

Mikäs siinä. Samahan se on mistä maasta se vaimo on, kunhan ei haeta kotiorjaksi, alistettavaksi osapuoleksi omaan maahan tai mennä sillä asenteella, että pelastetaan se nainen kotimaanoloista tänne yltäkylläisyyden maahan ja siksi odotetaan suurta kunnioitusta pelastajaa kohtaan. Joku tykkää esim. juuri thai-naisista ja hakee siksi sieltä itselleen puolison. Kaikki ok, kun ollaan tasavertaisia, eikä millään väärällä asenteella liikenteessä.

Twilight

Se vaikuttaa kyllä tosi kylmältä, jos joku tosiaan vaan menee ja _hakee_ itselleen
vaimon antamatta sen enempää painoarvoa ihmiseen tutustumiselle. Kai se pelkkä
kansallisuus on pikkusen väärä peruste puolison valinnalle? Siis jos kaikelle muulle
on ihan sama, kunhan nainen edustaa jotain tiettyä, valittua kansallisuutta.

Tulee semmonen fiilis kuin äijä ois vaan kattonu ikään kuin jostain koirakirjasta,
että "näyttääpäs kivalta, tän rotuisen naisen minä haluan. Lähdenpä samantien hakemaan". Ja sitten höynäytetään joku ensimmäinen vähänkään suopea neitonen mukaan ja avot.

Sitten se on tietysti eri asia, jos on oikeestikin tunnetta pelissä just jotain tiettyä henkilöä kohtaan siellä jossain kaukomailla, eikä ajatuksena oo ollu vaan käväistä hakemassa sieltä mukaan JOKU.

TaskuMyy

Mieh en jotenkin jaksa enää ymmärtää, sitä että pitää vartavasten hakee ulkomailta nainen ihtelleen.
Tehääkseen kaverit kateellisiks ja kehuakseen että on ulk.maalainen

Kiira

En oikein jaksa uskoa, että kukaan lähtisi vaimoa hakemaan sen takia, että voisi kavereille sillä ylpeillä. Toki varmaan näitäkin tyyppejä on, mistä sen tietää, mutta en usko että tuo olisi se pääsyy.

Ehkä ihminen on vain kyllästynyt olemaan yksin? Jos niinkin huono tuuri on käynyt, ettei kumppania vain ole osunut kohdalle, niin en yhtään ihmettele, että tahtoo vierellensä jonkun, vaikka ostetun vaimon. Ettei tarvi loppuelämäänsä yksin elää.. Vaikka tutustumisessa kestää vuosia, niin on sentään JOKU siinä lähellä. Ettei tarvitse elää elämäänsä yksin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat