The Secret - Ihmiset ja ilmiöt

Bruni

Jenkeistä kantautuu kummia kuulumisia. Kyseessä on ilmiö nimeltään The Secret, joka lähti liikkeelle elokuvasta. Tuottaja Rhonda Byrne väittää löytäneensä salaisuuden, joka on niin mullistava, että hän haluaa jakaa sen mahdollisimman monen kanssa. Tämä salaisuus voi muuttaa elämämme pysyvästi. Lyhkäisyydessään se menee näin: kun ajattelet tilannetta jonka haluaisit saavuttaa, se toteutuu. Jos haluat jotain, koko universumi tekee kaikkensa sen toteuttamiseksi. (Itse hämmästyin kuinka paljon tämä ajatus muistuttaa Paulo Coelhon Alkemistia.)

Tämä video kertoo enemmän: http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8&mode=related&search=

Itse en oikein tiedä mitä sanoa. Aluksi tämä tuntui täysin liirumlaarumilta, mutta päätin kokeilla toimiiko teoria. Hämmästykseni se on toiminut ainakin jossain määrin. Kuinka mullistava salaisuus se sitten on että positiivinen ajattelu parantaa elämänlaatua loppujen lopuksi on, sitä en ryhdy kommentoimaan.

Mitäs sanotte, täyttä New Age-potaskaa, vai elämää suurempi salaisuus?

Kommentit (1)

Kristiia

[color=darkblue]Hei Bruni :)

Kiitos kun laitoit tuon linkin, mistä löytyi Secret -filmi. Oletin, että filmi on pitempikin. Tiedätkö oliko tuo näyte filmistä, vai onko myynnissä olevan dvd:n kesto tuo 20 minuuttia?

Toivottavasti dvd:n tai kirjan saa pian myös suomennettuna, sillä olisi monta ihmistä, joiden tiedän olevan aiheesta kiinnostunut ja heille mielelläni antaisin lahjaksi joko dvd:n tai kirjan.

Olen näitä asioita funtsinut noin 10 vuotta tosi aktiivisesti ja todellakin saanut aikaan paljon hyvää elämässäni ja huomannut monta kertaa kuinka tärkeää on ollut se, mitä ajattelen ja [u]tunnen[/u].

Kolme tärkeää asiaa, eli ajatus, tunne ja teko. Kun ajattelee positiivisesti ja nimenomaan saa positiivisen tunteen aikaiseksi jostain haaveilemastaan asiasta ja vielä tekee tekoja, jotka edesauttavat sen haaveen/tavoitteen toteutumista, niin se toteutuu myös fyysisellä tasolla!!!

Joku saattaa ajatella, että höpö höpö, tuskinpa toteutuu, eikä heillä sitten toteudukaan - valitettavasti.

Luomme elämämme ajatuksillamme kuitenkin. Kaikkea näkyvää ennen on ollut ajatus siitä näkyvästä - vaikka rakennuksestakin. Ensin ajatus, sitten se on hyväksi havaittu ja on tullut hyvä tunne: "yes tällaisen talon haluan", sitten se on piirretty ja rakennettu. Tämä on yksi tapa havainnollistaa, miten ensin on aina ajatus.

Huomasin kauan sitten, että kun ajattelin negatiivisesti, että tällaista ikävää ja tylsää ja köyhää tämä elämä on, niin tosiaankin sain vain lisää sitä elämääni, kunnes onneksi taas jaksoin ajatella myönteisesti ja aloin vetää elämääni hyviä asioita ja hyviä ihmisiä. Eihän se hetkessä tapahdu, mutta kyllä jo seuraava päiväkin on selvästi parempi kun jaksaa tsempata iloa ja hyvää mieltä elämäänsä ja vähitellen isompia iloa ja onnea tuottavia asioita.

Suosittelen kyllä lämpimästi tuon filmin katsomista ja noiden ohjeiden toteuttamista!

Kaikkea hyvää Sinulle Bruni, siis kaikkea sitä, mitä itsellesi toivotkin ja samoin kaikille muillekin lukijoille niitä asioita, mitä he itselleen toivovat! \:D/ [/color]

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat