Sadan vuoden yksinäisyys - Ihmiset ja ilmiöt

kastraatio
KataTheBlondi
Ehkä sinäkin kastraatio löydät joskus sisäisen nuoruutesi.

löysin sisäisen vanhuuteni jo pikkupoikana.


Mutta back to subject.
Jotenkin sun Black Label, pitää päästä juttuun tyttöjen/naisten kanssa.. Jaa... ei kannata kertoa maksullisista naisista koska se ainakin karkottaa "kunnialliset naiset"...

kaikki naiset on tavalla tai toisella maksullisia. rikkaalla miehellä ei naisista ole pulaa.


Kannattaa lähteä ihan siitä että kun huomaat mukavan neidon, olet kiinnostunut HÄNESTÄ ja HÄNEN intresseistään elämään, harrastuksista yms. Kyllä se siitä... :D

kannattaa miettiä, minkälaisesta miehestä hän on kiinnostunut. valitettavasti hyvin nopeasti vastaus rupeaa olemaan että 10 vuotta nuoremmasta kuin sinä. :) ne sun "kunniattomat" naiset taas ei ole ikärasistisia.

Kommentit (5)

KataTheBlondi

Ehkä sinäkin kastraatio löydät joskus sisäisen nuoruutesi.

Mutta back to subject.
Jotenkin sun Black Label, pitää päästä juttuun tyttöjen/naisten kanssa.. Jaa... ei kannata kertoa maksullisista naisista koska se ainakin karkottaa "kunnialliset naiset"... Ja kaikki sukupuolitautitestit kannattaa tehdä ennen kuin edes ajattelet seksiä harrastavasi. Tämänhän tietenkin jokainen joka maksullisia naisia käyttää ja irtosuhteita harrastaa, tietää.

Kannattaa lähteä ihan siitä että kun huomaat mukavan neidon, olet kiinnostunut HÄNESTÄ ja HÄNEN intresseistään elämään, harrastuksista yms. Kyllä se siitä... :D

kastraatio
Black Label
Töissäkäynti pitää kuitenkin tuon juomisen kurissa. En ole ihan normiduunari, en myöskään mikään johtaja, hyvin pärjään, uusi auto, hyvä kämppä ym.

Tästä tuli vielä mieleen semmoinen näkökanta, että nuori ihminen aina olettaa ympäristön ajattelevan hänen etuaan. Nuorella on suuri luottamus maailman reiluuteen ja hyvyyteen. Yhteiskunta ajaa nuoria miehiä lähinnä työntekoon. Nämä sitten luulevat, että työtä tekemällä, opiskelemalla, menestymällä ja olemalla kunnon kansalainen saa myös naisia. Sitten ikää tulee, mitään ei tapahdu, ja karu totuus valkenee. Yhteiskuntaa ei kiinnostakaan yksilön edut tai yksilön elämä. Työelämässä menestymällä nuoria kauniita naisia saa vanhana miehenä vain pieni joukko todella menestyviä miehiä. Eivätkä hekään enää aivan mahdottoman vanhoina.

kastraatio

tämä on kyllä teinien olohuone. :)

mutta siis valitettavasti se tosiasia pätee, että naistenmieheksi synnytään. kolmenkympin lähestyessä alkaa omaamaan kokemusta, jolla itseään voi ruveta muuttamaan, mutta samalla ikä alkaa painaa. miehen status kasvaa naissekoilujen myötä ja joku synnynnäinen teinipojasta asti naisia kaatanut henkilö omaa täysin suvereenin aseman verrattuna sinunkaltaiseesi henkilöön. alfa-urokset vie ja ujot pojat häviää aina loppupeleissä. minusta on mielenkiintoista tarkkailla näitä teini-ikäisiä poikia. jotkut 16-vuotiaat ovat jo miehiä sekä fyysisesti että henkisesti. toiset taas kiukuttelevia pikkupoikia vielä paljon vanhempina.

nykyään ulkonäköön voi vaikuttaa huomattavasti. mutta se vaatii rahaa ja yleensäkin vähän tajua ulkonäön merkityksestä. ulkonäön merkitys on dramaattinen kaikessa ihmisten välisessä toiminnassa. nuori ihminen ei ajattele, että menenpä kasvoleikkaukseen, jos hän on ruma, vaan hän ottaa rumuuden itseensä ja itsetunto senkun heikkenee. naistenmiehen itsetunto perustuu varmasti paljon nuoresta asti kunnossa olleeseen ulkonäköön ja siitä seuranneeseen positiiviseen palautteeseen, joka on vähitellen rakentanut itsetuntoa paremmaksi ja paremmaksi.

yleensäkin henkinen selkäänottaminen on typerää. kyse on markkinoista. jokainen saa sitä, mihin rahkeet riittävät. jos et itse kykene tarjoamaan mitään kenellekään niin et itsekään saa mitään. naiset ei ole hyväntekijöitä vaan itsekkäitä ihmisiä niinkuin miehetkin. miehet jakautuu selvemmin luusereihin ja voittajiin kuin naiset.

Black Label

Alkuun heti todettakoon, että löysin tänne sivuille googlettamalla erästä ihan muuta asiaa, eli en ole salapoliisi tyttöjen juttuja vakoilemassa, ja tämän vuodatuksen modet siirtänevät tarvittaessa sopivampaan osioon.
Luin tuossa äsken randomilla pari viestiketjun pätkää ja tuli jotenkin olo, että olenko väärällä planeetalla tai vääränä ajanjaksona täällä. Mieltäni askarruttava asia liittyy seurustelemattomuuteen/naiskontaktien puuttumiseen.
Olen hyvää vauhtia kolmeakymppiä lähestyvä mieshenkilö, enkä ole koskaan seurustellut. Kontaktit vastakkaiseen sukupuoleen olen aina hankkinut rahalla, ympäri maailman. Monet maat on käyty ja kotimaa Lappia lukuunottamatta. Elämänkokemusta ei juurikaan puutu, nuo naisjutut on vaan ns. lapsenkengissä.
Yleisesti ottaen olen siisti ja itsestäni huolta pitävä, joskin aika-ajoin hieman viinaan menevä. Töissäkäynti pitää kuitenkin tuon juomisen kurissa. En ole ihan normiduunari, en myöskään mikään johtaja, hyvin pärjään, uusi auto, hyvä kämppä ym.
Kavereita on verrattain paljon(hyviä), tulen myös hyvin juttuun niin miesten, kuin naistenkin kanssa(etenkin työelämässä). En myöskään ole ns. peräkammarin tumputtaja, jolla ei sosiaalista elämää ole.
Joskus nuorempana sain henkisesti selkääni yhdeltä tytöltä niin kovin, etten sellaista toivo kenellekään, meni usko lopullisesti(?) ihmisten hyvyyteen. Tuon epämiellyttävän kokemuksen jälkeen itsetunto on ollut todella pohjalukemissa, mutta ei siitä sen enempää.
Ehkä kaiken tämän takana on kuitenkin sellainen tosiseikka että olen ämpäriruma, tiedä häntä.
Toivon rakentavaa palautetta siitä, olenko aivan toivoton tämän lyhyen infon perusteella, itsetunto-ongelmat ja ujous eivät ole pelkästään epävarmojen tyttöjen ongelma, vaan siitä kärsivät aikamiehetkin, ainakin minä.
Toivottavasti tämä ei ole pelkkä teinien olohuone ja saan jotain keskustelua aikaiseksi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat