Mitä kirjaa luette nyt?

Vierailija

Mitä kirjaa luette nyt?

Itse en tällä hetkellä vielä mitään, pitäisi käydä kirjastossa ja hakea joku kiva kesälukemiseksi:)

Sivut

Kommentit (62)

Vierailija

Liz Tuccillon How to Be Single - aika hauska ja kevyt opus, joka kuvailee erilaisia sinkkunaisia. Kannatan kesälukemiseksi =D

Sitten kannattaa lukea Stieg Larssonin trilogia läpi, aivan mahtavaa! En oo itse vielä päässy lukemaan sitä kolmatta, mutta pian, pian.. ;)

Vierailija

Tällä hetkellä luen Jodi Picoult - Keeping Faith :) Aika rankkaa kesälukemista kylläkin, mutta ostin just enkä viittinyt laittaa suoraan hyllyyn , ku se ois kuiteskin sinne jäännyt.. :)

Vierailija

Tänään sain lopetettua Conn Igguldenin Valloittaja-sarjan Tasankojen suden. Aikaisemmin on tullut luettua samaisen herran neliosainen romaanisarja Keisari, faktio Julius Caesarin elämästä ja kuolemasta. Tämä uusin lukemani (ja omasta sarjastaan ainoa tähän mennessä suomennettu) taas kertoi Tšingis-kaanista. En ole aiemmin juuri tämän tyyppisiä kirjoja lukenut, mutta näissä on kyllä sitä jotain... Kooltaan ja sisällöltään aika järkäleitä, mutta lukemiseen olen uppoutunut niin täysin että on tullut luettua ihan hetkessä läpi :) Tämän uusimman lähemmäs 500 sivun teokseen, meni kolmisen päivää. Ja koen yleensä olevani aika hidas lukija.

Seuraavaksi olisi tarkoitus koittaa syventyä Kajsa Ingermarssonin Matkalaukkumorsiameen.

Vierailija

Luin juuri Sofi Oksasen Puhdistuksen. Kirja oli ihan jees, mutta ei yhtään niin hyvä mitä odotin. En myöskään ihan tajunnut loppua.

Vierailija

John Nash - Riittää jo, irti maailmasta, jossa kaikkea on ihan liikaa

Löysin kirjan, joka tukee ajatuksiani ja nyt poden huonoa omatuntoa, että roikun täällä syövyttämässä aivojani vaikka voisin tehdä jotakin kehittävää ja mieltä eheyttävää. Tai vain olla.

Vierailija

Oon just lopettelemassa Kate Jacobsin Pieni lankakauppa-kirjaa. Aika hyvä, kertoo New Yorkilaisesta naisesta joka pyörittää lankakauppaa. Ei tarvitse olla käsityönharrastaja että tykkää kirjasta. En ole itsekkään, ja tykkään kirjasta. :)

Vierailija

dan brownin enkelit ja demonit-kirjasta on vielä sata sivua jäljellä. kävin kattoo leffan viikonloppuna ja voin todeta, et kirja on paaaljon parempi, enemmän symbologisia yksityiskohtia ja arvoituksia ei ratkaista sekunnissa, kuten leffassa tapahtui :( kirjan ja leffan tapahtumat eroaa myös toisistaan aika radikaalisti, nyt jännään onko loppu molemmissa samanlainen. :)

Vierailija

Erlend Loen Supernaiivin luin viimeksi. Tämä kannattaa tsekata :) Nyt on nuo pääsykoekirjat työn alla, mutta sen jälkeen ajattelin etsiä taas kirjastosta jotain luettavaksi.

Vierailija

Cecelia Ahern - ps. rakastan sinua. En koskaan menny kattomaan leffaan, joten ostin sen tos pari kuukaut sitten. Tykkään hirveesti, vaikka kovin surullinen on. Monta kertaa alkanu itkettää :<
Sit luin joskus ton McCarthyn Menetetty maa kirjan. Olen nähnyt myös leffan ja olen aika yllättynyt, että molemmat oli suht samanlaisia. Kirjassa oli ehkä hieman enemmän joitain yksityiskohtia, mutta ei leffasta oltu paljoa jätetty pois/keksitty lisää. :)

Vierailija

Deborah Spungen-Nancy
Tositapahtumiim perustuva kirja kuuluisasta Nancy Spungenista, Sid Viciousin tyttöystävästä. Kirja kirjoitettu äidin näkökulmasta.
Oikein hyvä kirja, suosittelen :)

ja kun olen saanut tämän luettua, voisi hankkia jotain kevyempää luettavaa vaihteeksi. Olen ajatellut tutustua Juoppohullun Päiväkirjoihin, kokemuksia kellään? ;) aika hauskoja kuulemma ovat =)

Vierailija

Can't stop, won't stop-hiphopsukupolven historia. Ite jo 8 vuotta pyöriny kulttuurin pauloissa, joten kiinnostava teos ku mikä :D lähtee jo 60-luvulta liikkeelle hakien syitä koko hiphopin syntymiselle, joten voi olla kyllä myös asiasta ei niin kiinnostuneelle kiinnostava teos. Ja kertoo paljo myös afroamerikkalaisten historiasta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat