Kaveripoikien tyttöystävät - Ihmiset ja ilmiöt

JJEMMY

En oo muuten tullu ajatelleeks tällästä. En tiedä yhtään miten toimia enää jos mun ihana miespuolinen kaverini alkais seurustelemaan. Tai siis pelkäisin kans sitä et sen tyttöystävä ei pitäis mun "liiallisesta" kaverillisuudesta ja yhteydenpidosta :D Varmasti kyl harventaisin soittelemista yms. muuta yhteydenpitoa, en siis tietysti kokonaan. Mutta kaverin tyttöystävä tuskin pitäisi siitä että puhuisin ja näkisin enemmän tätä miestä kun hän itse :lol:

Sivut

Kommentit (37)

Lois Lane

Mun poikaystävälläni on aika paljon naispuolisia kavereita, ja se on ihan ok, vaikka välillä kyllä mustasukkaisuuskin tuppaa vaivaamaan. :? Mutta joo, tiedän, ettei siihen ole aihetta ja yritän yleensä tukahduttaa mokoman tunteen.

Joskus en kyllä jaksa tajuta, kun poikaystäväni kutsuu joitain näistä kavereistaan "entisiksiksi ihastuksikseen". Eli hän on joskus ollut näihin (yksipuolisesti) ihastunut, mutta nykyään on vain kaveri jne. En tiedä, mutta itse en ainakaan viitsi kuuluttaa poikakaverilleni, etta hei, nyt mä lähden tän mun yhden entisen pitkäaikaisen ihastukseni kanssa kaupungille. :roll:

Tuhkimo II

Allô, tout le monde.

Minulla on ollut noin viiden vuoden ajan muutama kaveripoikasuhde, joista on ajan kuluessa syventynyt minulle erittäin merkityksellisiä.

Nyt tarvitsisin neuvoja, koska jokainen näistä kaveripojista on alkanut seurustella tahollaan, minkä takia suhteeni heihin on muuttunut: lähes aina, kun olen heidän kanssaan tekemisissä, joudun miettimään, mitä sanon.

Kysynkin teiltä apua: mistä kaveripojille "saa" puhua sen jälkeen, kun he ovat alkaneet seurustella? Tarkoitan tällä sitä, että "saanko" esim. soittaa kaveripojalleni ja kysyä neuvoja, kun kamppailen yksipuolisen ihastuksen kourissa? (Huom. ei kuitenkaan häntä kohtaan!) Tai "saanko" puristella heidän hauiksiaan tai tissilihaksiaan? (Juu-u, tällaistakin tapahtuu... :D)

Pohdin tätä siksi, koska itse olen mustasukkaista sorttia enkä halua tärvellä kaveripoikieni seurustelusuhteita. Tarkoittaa sitä, että jos minun poikaystävälläni olisi samanlainen kaverityttö kuin mitä minä olen kaveripojilleni, haluaisin kuristaa tämän tytön. ;)

Onhan selvää, etten enää esim. saa istuskella kaveripoikieni sylissä tai läpsiä heitä peffalle tai muutenkaan olla kovin fyysisessä kontaktissa.

Mutta mitä minä teidän mielestänne sitten "saan" tehdä?

Jzzu

Minkä takia kaverisuhteen pitää aina muka muuttua mihinkään jos/kun jompikumpi aloittaa seurustelun?
Tää on miulle sellainen yhtälö mitä en oikein ymmärrä.

Amalia

Samoilla linjoilla Jzzun kanssa, miks ihmeessä kaveruuden pitäis muuttua vaikka toinen tai molemmat alkaakin seurustelemaan. Mun suhteet kaveripoikiin on pysyny ihan ennallaan yhtä poikkeusta lukuunottamatta... Kaverin nykyinen tyttöystävä on niin törkeän mustasukkanen, että mä olen ihan suosiolla hiukan varpaillani sen ollessa paikalla, jos pystyn sillä välttämään megalomaaniset riidat.

Tapsu

No jos ne tyttöystävät on kovinkin mustasukkasia, kannattaa sitä fyysistä puolta vähentää, ainakin sillon kun ne on paikalla (moikkaus haleja en jättäis ehkä ite pois silti).
Mun mielestä pitää saada jatkossakin kysyä neuvoja ja kertoa omista asioista, sekä kysellä hänen asioistaan vielä, ei siitä sais olla mustasukkanen mun mielestä. Ja voit varmaan puhua ihan samanlailla kun aina ennenkin, kyllä se tyttöystävä siihen ennen pitkää tottuu.

Ja sitten toisaalta on just se että, miks pitäis ollenkaan muuttaa sitä kaverisuhdetta mihinkään suuntaan. Toisaalta just kun sanoit, omalla kullalla jos olis joku todella hyvä kaverityttö, ja ois tota fyysistäkin puolta, olisin mustasukkanen :D nyt en tosin oo sen parhaasta kaverista mustasukkanen, joka sattuu oleen tyttö ja ne tulee todella hyvin toimeen (mut ei oo sitä fyysistä puolta justiinsa).

~tulitikkutyttö~
Jzzu
Minkä takia kaverisuhteen pitää aina muka muuttua mihinkään jos/kun jompikumpi aloittaa seurustelun?
Tää on miulle sellainen yhtälö mitä en oikein ymmärrä.

Mun mielestä siitä syystä (ei tietenkään AINA tarvitse kaverisuhteen muuttua), että kuvioihin astuu kolmas osapuoli, joka täytyy ottaa huomioon. Ja että tuo kolmas osapuoli on usein uusi tuttavuus molemmille, eikä hän tiedä kaveripiirin "säännöistä" tai hänellä voi olla erilaiset mielipiteet asioista, joita mun mielestä täytyy kunnioittaa. Lisäksi vakavissa suhteissa parisuhteesta tulee usein tärkeämpi kuin kavereista, joten seurustelukumppanin tunteet ottavaa kaveria ei pitäisi mielestäni syyllistää muuttuneesta käyttäytymisestä, esim. fyysisen etäisyyden otosta.

figaro

Omaan kommenttiini voisin lisätä vielä sen, että kohtaat ihan rennosti niin kuin kaveripojatkin kohtaisivat tuon kaverisi tyttöystävän. Esittelet rehdisti itsesi ja olet niin kuin ei mitään...

Dubyamoa toisaalta toi tuon fyysisen puolen.. luin vähän hutiloiden tuon aloituksesi. Sinänsä itselläni kaveripoikien kanssa suhde on kuin jätkät keskenään -tyylinen eikä tuollaista sylissä istumista tai takamuksille läpsimistä. Sen jättäisin minäkin pois. Muuten aivan normaalisti.

Tuhkimo II
Jzzu
Minkä takia kaverisuhteen pitää aina muka muuttua mihinkään jos/kun jompikumpi aloittaa seurustelun?

Minä vatuloin tätä siksi, koska aikaisemmin saatoin jopa puolivakavissani flirttailla kaveripoikieni kanssa ja nyt en. Tiedän suunnilleen hyvän käytöksen ja maun rajat, mutta sen rajan veto onkin hankalampaa. Siksi kyselen, mikä teistä on sopivaa ja mikä ei.

Dubyamoa
Kyllä mun mielestä toisten poika tai tyttöystävät tulee ottaa huomioon koska heillä on kuitenkin tärkeä paikka ystävien sydämissä.

Tässäpä vaikuttimeni pähkinänkuoressa. Sanotaanko nyt vaikka näin: haluan tehdä hyvän vaikutuksen kaveripoikieni tyttöystäviin, koska se on mielestäni hyväksi suhteelleni näihin poikiin. Ja heidän tyttöihinsä. En tietenkään halua väen vängällä ystävystyä heidän kanssaan, vaan pikemminkin osoittaa, ettei minusta ole vaaraa.

On tässä jo paljon valaisevaa tullut. Tuleekohan vielä lisää? :)

Shandy

En mää oo ainakaan mitenkään käyttäytymistäni muutellut kaveripojan alkaessa seurustelemaan. Ja hyvin oon tullut niitten tyttökavereitten kanssa toimeen. :) Mut niitten tyttikset on kyl yhtä poikkeusta lukuunottamatta tienneet mut jo etukäteen. ;)

Mut jos tietäisin et tyttö olis tositosi mustasukkainen mun ja kaveripojan kaverisuhteesta, niin ehkä vähentäisin tätä fyysistä puolta. Kun ei mun mielestä siinä oo mitään pahaa jos halaa kaveripoikaa tai istuu sen sylissä, mut tiedän et kaikkien mielestä se ei oo ok. Jos tyttö olis sitä mieltä et ei oo ok et mää hirmuisesti halailen sen poikkista, niin en mä sitten sen tytön silmien edessä ainakaan kauheesti lähtis sitten halaileen, ihan vaan niitten suhteenkin takia.

sopuli

Mun poikakaverilla on hyvä naispuolinen kaveri. Juttelevet varmaan lähes kaikesta, saattavat käydä jossain kahvilla, kaupungilla tms yhdessä ja se on musta aivan ok. Ja tuun itsekin hyvin toimeen tän naisen kanssa. Fyysiset jutut menis kuitenkin yli, ainakin mulla. Ja se on varmaan rajana aika monilla...

Hawana

minusta ainakin tuommoiset pepulle läpsimiset on syytä jättää pois, ja muutkin tuollaiset ehkä hieman epäilyttävät fyysiset jutut. ja ei näin aluksi kannata liiemmin varmaan varsinkaan sen tyttöystävän nähden halaillakaan. nyt kun et tiedä tytöstä vielä oikein mitään. voihan olla, ettei häntä haittaisi tuommoiset yhtään, ja voit pian olla taas niinkuin ennen, mutta kannattaa kyllä alussa tarkkailla tilannetta ja toimia sen mukaan.
ja kaveripojaltasi voit toki kysyä myös, että onko tyttö mustis yms. :)

eksälläni oli hirveästi tyttöjä kavereina, tosi läheisiäkin. en missäännimessä olisi sulattanut jos tytöt olisivat läpsineet häntä perseelle, tai olisivat halunneet puristella hänen lihaksiaan. :? siinä olisi minulla mennyt raja. ja flirttailua en myöskään olisi sietänyt, pientäkään. ne herättävät epäilystä kiinnostuksesta, ja aiheuttavat mustasukkaisuutta, mikäli nyt toinen osapuoli mustasukkaisuuteen on taipuvainen.

sira

Kyllähän aina puhuminen on sallittua mutta kuitenki se tyttöystävä on number one..se kannattaa pitää mielessä.

Mutta tuo, että istuu sylissä, läpsii pepulle jne. ei oikein siinä vaiheessa enää sovi. Miettikään nyt, ku monet on mustasukkasia jo ku äijä kattoo pornoa, saati sitten jos joku toinen nainen menee kosketteleen. :lol: Me ollaan niin erilaisia ja pitäs aina vaivihkaa ottaa selvää mitä tyttis sietää ja mitä ei. Se on vaan kohteliasta tälläisissa tilanteissa.

Vivian

Kaipa tässäkin pätee viisaus, käyttäydy niin kuin haluaisit itseäsi kohtaan käyttäydyttävän. Jos mielestäsi on ihan ok, että oman poikaystäväsi naispuoliset ystävät istuvat hänen sylissään tai läpsivät persuksille niin mikäs siinä. Itselläkin on miespuolisia ystäviä, mutta en koe minkäänlaista tarvetta koskea heihin fyysisesti, lähinnä siksi, ettei vahingossakaan kukaan ymmärrä mitään väärin.

Toisaalta tietysti ystäväpoikasi voi ihan itse oman tyttöystävänsä kanssa sopia mikä heidän suhteessaan on ok ja mikä ei. Omalla käytökselläsi voit tietysti vaikuttaa omiin ja kaverisi tyttöystävän väleihin aika ratkaisevasti. Tällä tarkoitan,, että tuskin siitäkään on haittaa jos aluksi käyttäydyt hiukan hillitymmin vain senkin takia, ettei tämä uusi tyttöystävä ala luulemaan, että haluat jotain muutakin kuin ystävyyttä.

enkelin

vanhoja lukioaikaisia kaveripoikia ei mulla tulis mieleenikään pussata poskelle, mutta no joo, pikku hiprakassa tulee aina halailtua kaikkia. nykyisiä uusia opiskelukavereita tuleekin sit välillä pussailtua poskille, eikä halailu tai painiminenkaan ole mitenkää harvinaista(no ok, itse en yleensä paini, mutta nämä meidän muut luokan tytöt...). minulla on myös hyvin avoimet välit eksäänikin, voin ihan hyvin halata häntä kun näen hänet, mutta luulen, että hänen nykyinen tyttöystävänsä ei hyväksyisi mitään poskipusuja... nykyinen miehekkeeni tietää, että olen läheinen eksäni kanssa, eikä kyllä ihan täysin sitä vieläkään ymmärrä, mutta ehkä ajan kanssa. kysyin miehekkeeltäni, että tuleeko se mun kans treffaamaan ens viikolla mun eksän, kun se tulee käymään kaupungissa. no mies lupasi miettiä asiaa. mä niin haluaisin, että nämä kaksi mulle tärkeää ihmistä tutustuis toisiinsa. minä ja eksäni elättelimme joskus toiveita, että minä ja minun mieheni ja hän ja hänen naisensa voisimme joskus tavata toisiamme ja olla ystäviä, mutta kaikista muista paitsi meistä ajatus tuntuu oudolle.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat