Miten kerroit raskaudestasi muille?

Vierailija

Miten kerroit/kerroitte raskaudestasi vanhemmillesi/vanhemmillenne? Entä kavereillenne? Miten lähipiiri on suhtautunut raskauteenne?

Kommentit (4)

Vierailija

Jos itelläs on ollut vastaava tilanne, niin olet varmaan jo saanut kerrottua uutisen eteen päin. :) Itte pelkäsin vanhempieni tappavan minut, kun kerroin omasta raskaudestani, mutta siinä kävi päin vastoin. Ne pomppivat riemusta ja itse katsoin hauskan pitoa kauhusta kankeana ja järkyttyneenä, sillä odotin järjetöntä huutoa ja hirttäjäisiä. Kavereillekkin vain sanoin, että oon paksuna ja piste. Kaikilla leuat posahtivat maahan, mutta eipä siinä auttanut asiaa kierrelläkkään, kun asia on niin ja sillä sipuli. Kaikki meni siis hyvin pelosta riippumatta. :)

Vierailija

itse kerroin parille kaverille kun testin tein johan sitä oli odotettu :) äitille ja isälle en uskaltanu kertoa kun pelkäsin juuri hirttäjäisiä/huutoa,äiti siitä vähän loukkaantu kun en aikasemmin ollu kertonu mut isä pomppi riemusta!
mummu sai tietää sillon kun tuli yllätys vierailulle ja huomasi mahan ja pinnasängyn :D mut onneks kaikki meni hyvin!!

Vierailija

Itse kerroin vanhemmilleni puhelimessa, koska ei ole mahdollisuutta tavata usein, kun asutaa sen verran kaukana. hyvin suhtautuivat, ovat innoissaan kun heistä tulee nuoret isovanhemmat (ovat 41 ja 42) Itse olen 19.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat