Saako kesä pääsi pyörälle? - Ihmiset ja ilmiöt

*Sandy*

Oijoi, odotan jo nyt kesää!
Varsinkin kun tuli kaikki kesäiset vaatekuvastot :) Kesä on kyllä parasta aikaa, joten kyllähän se pään pyörälle hetkeksi saa :wink:

Sivut

Kommentit (70)

kiia

[color=indigo]Itsellä on ensimmäinen kesä menossa,jolloin perheen perustamisvietti on huipussaan.Eli näen kaikkialla lastenvaunuja työnteleviä äitejä,isijä,pariskuntia,mummoja etc. Katseeni tuntuu huomioivan vain lastenvaunut? Vauvat on nii hellyyttävän suloisia..Eli toive saada oma nyytti,on ajatuksissani. Elämäntilanne ois otollinen lapselle.
Mieheni ei ole niin innostunut asiasta,vaikka onkin minua hieman vanhempi.Hänen mielestään vois vielä vuoden tai kaksi odottaa..Nyt tuo aika vaan tuntuu iäisyydeltä. Ja voihan se vauvan tekoprojekti vaatia vuosia ennen kuin onnistaa jos koskaan onnistaakaan. [/color]
[color=violet]Onko muita samassa tilanteessa olevia??[/color]

Jeii

Kesä on ihan huippua aikaa, jos siirrytään otsikon mukaiseen aiheeseen yleensä, ei vain vauva mielessä.

Mä oon aina paljon paljon pirteempi ja eloisampi. On ihana, kun voi voi mennä ja tulla hieman vapaammin, eikä tarvitse joka kerta miettiä kuinka monta kerrosta vaatteita tarvii ettei paleltuisi. Eli vastaus on: KYLLÄ, kesä saa pääni pyörälle positiivisessa mielessä.

Jzzu

Mie en oikein kesästä perusta.
Onhan se toki kiva kun ei tarvitse palella mutta mielummin mie kylmää siedän kun liian lämmintä.
En tykkää kun on jatkuvasti valoisaa, en saa nukuttua kunnolla.

tanjazuzanne

Kesää täälläkin odotellaan (: Auringon valo tekee mielenkin paljon positiivisemmaksi, melkein kadehdin niitä ihmisiä, jotka eivät näe pimeää talvea puolta vuotta, vaan aurinkoa senkin edestä. Porukkakin tuntuu olevan paljon enemmän iloisempia kesää odotellessa, kaikki festarit ja.. Oijoi. Tätä oon kaivannu :)

Vivian

Juu kesää odotelen ihan malttamattomana. Harmittaa kun talvella ulkona oleminen on niin rajoitettua, eipä paljon istuskella missään :(. Jotenkin tuntuu että silloinon paljon helpompi keksiä tekemistäkin vapaa-aikana kun vaan lähtee ovesta ulos ja suuntaa vaikka kaupungille tai jonnekkin rannalle, terassille...ääh ei kestä enää. Ja vielä festarit ja muut kesäreissut...en taida olla talvi-ihminen.

Rixuliini

Juu, kesää täälläkin odotellaan, tosin ei vauvamielessä!
Ihanaa kun saa taas pukeutua kevyemmin ja kauniimmin. Onhan talvikin kivaa, mutta ärsyttää kun pitää pukea niin paljon vaattetta päälle että tarkenee..
Heinäkuuta odotan innolla, pääsee taas Lontooseen.. :lol:
Lisäksi kesällä on festareita, aah!!

figaro

Vauvakuumekeskustelua on menossa http://www.cosmopolitan.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=187&highlight=vau... TÄÄLLÄ

Mutta itse kesän pään sekoittamisesta :roll: Mietin juuri, että minulle kesät eivät oikeastaan ole koskaan olleet mitään nautinnollista aikaa pelkästään jo allergioiden takia. Enkä toisaalta myöskään pidä siitä öttiäisten paljoudesta, mikä ympärillä surisee ja inisee :evil:

Nyt kuitenkin tuntuu, että odotan kesää innolla. Pääsen laittamaan oman kodin pihaa ja muutenkin touhuamaan. Eipä ole pitkään aikaan tällaista fiilistä ollut.. Jos sitä vielä se vauvakin saisi alkunsa niin kruunaisi koko potin ;)

figaro

Heh. Jos lasketaan kuukausia niin varsin moni joutuu kesällä odottamaan, jos raskaana on.. Tuuri jos käy niin voi jäädä juuri kesä väliin (alkunsa jos muksu saa joskus syyskuussa :roll: ) :lol: Hih.

Neppis_

KYLLÄ! ja isolla K.lla :D

.. no muutenkin kesänlapsonen (1.6) pyörähtänyt tähän pahaan maailmaan,hip. Juu Ehdottomasti kesällä en vain voi olla paikallani. Pakko menossa, juu ja Kaikki näyttää kauniimmalta :)
on ollu hirmuiset kesän odotukset heti talven alettua. ...tosin nyt on ollu kyl aika leutoja ilmoja .. ei paljoa superpakkasia. HUH.

Kesää odotellen. . .

Lania

Kesässä nimenomaan parasta on se, että ovesta lähtiessä ei tarvi lisätä päälleen yhtäkään vaatetta, paitsi siveysmielessä. Vihaan tätä pakkautumista ja michelinukkoilua eikä ikinä tiedä mitä kaikkee tarvii. Kesällä voi vaan olla ja mennä.

Muutenkin kohta alkaa se paras aika, "kesällä aion olla paljon ulkona ja ottaa aurinkoo, kierrellä Suomee autolla kavereitten kanssa ja tutustua uusiin paikkoihin, käydä piknikillä ja löytää monta kesäheilaa tai ehkä sen yhen ja oikeen. Ihana kuuma asfaltti ja laskeva aurinko, kesäyöt ja nuotiolla istuminen, tanssimista kesäsateessa ja katselen kun muurahaiset kipittää polun yli. Kesäiset pellot ja järvet, metsän tuoksu ja heräävä kaupunki. Valvon yöt ja valvon päivät. Käyn rauhassa terassilla yksillä, trendilasit otsalla ja ruskettuneet sääret kesähameen alta vilkkuen jnejnejne."

Sit oikeesti vaan nörtteilen koko kesän ja ryyppään liikaa.

figaro
Lania
Sit oikeesti vaan nörtteilen koko kesän ja ryyppään liikaa.

Heeeh.. Hieman voi olla tälläkin suunnalla samaa ;) Heittäkää kivillä, jos kesän korvalla huomaatte, etten ole saanut mitään aikaan, mitä nyt kaavailen :lol:

taotao83

Kyllä saa. On ihana ku ei tartte harrastaa mitään kerrospukeutumista. Ei tartte aatella, et kuinkahan paljon vaatetta pitäis laittaa päällä, et ei paleltuis. Saa olla kevyissä ihanissa kesävaatteissa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat